Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 44> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga primavera, radovi su prekrasni! ali jupiter me oborio! savršen je!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tinajan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Italy Status: Offline Bodovi: 37 |
![]() pozdrav,
znam da je vec sve receno,ali ja se jednostavno moram pojaviti i napisati nesto u tvojoj galeriji-svaki komad nakita koji si izradila toliko me odusevio da sam provela doslovno cijeli dan listajuci tvoje postove-ispocetka- jer sve sam ih vec pregledala prije.jednostavno fale mi rijeci.
tvoj nakit izaziva posebne emocije kod osobe koja ga samo gleda na ekranu-mogu misliti sto bi mi napravilo gledanje uzivo....
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Prije svega, dobro nam došla u ovaj kutak svemira i dugo se družila s nama
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
Ova ogrlica je najljepša koju sam ikada vidjela, a vidjela sam ih i nosila puno...sve mi je svršeno (kao i ostali tvoji radovi), i boja i model...ma sve ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Primavera noćas se nije spavalo???
Ruže kao da si upravo ubrala, a što se tiče narukvice jednostavno i opet prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
naušnice su moje,s ponosom ih nosim,i svima ih hvalim
![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Mislim...znaš da ću se otkačiti na cufficu, zar ne?
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
dakle ja sam bez teksta.....predivno.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ma ja tu uvijek ostavljam oci
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
ajme primavera predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ja osobno ne nosim nakit, to je od kada sam u mirovini postala prošlost, ali pred ljepotom se klanjam.
ogrlica je nešto najljepše što sam u zadnje vrijeme vidjela.
Tvoja galerija je čista ljepota i zato je redovito pregledam. Znam koliko truda, ljubavi i strpljenja treba za tako nešto napraviti i zato
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Stvarno mi je postalo jako tesko ostavljati komentare u tvojoj galeriji, jer svaki puta je pregledavam ispocetka i svaki puta ostajem bez teksta od ljepote, od ideja, od izvedbe... i svaki put mi se dogodi da se doslovce najezim... ne znam sto mislim u tom trenutku, ali zmarce osjecam... toliko od mene za sada...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |