proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 81> |
Korisnik | ||
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
krasne pločice
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
|
Dobila si inspiraciju,hvala Bogu!
Pločice su odlične,posebno mi se sviđa onaj zlatni okvir,kak si to napravila? Čestitke i za 5000 postova! |
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
Dragi najnoviji cvjetni guru (mislim da nisam pogodila padez, jel da?) sve cestitke i na broju postova i na plocicama od kojih sam skoro opala na d...
toliko da se zna ![]() |
||
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Drage moje hvala vam na komplimentima, jako me vesele
![]() Što se tiče podloga samo prvi božićni rad je na keramičkoj pločici, ostali su na drvenoj pločici i stiroporu.
A ovaj " okvir" je nastao od facceten laka, i super je za raditi, a rezultat vidite i same.
P.S. hvala na čestitkama za 5000-icu!!!
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ovaj rad je sinoć napravljen.
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Molim, stavi rad u našu novu temu gdje postiramo samo radove!
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Prekrasan rad, ali kakav je to facetten gel? Nisam čula za to!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
|
Prekrasna pločica,lijepo si složila te boje.
I mene zanima kakav je to gel? |
||
![]() |
||
|
Hm, razmišljam da ne bi bilo loše otvoriti topic o proizvodima koje koristimo, da razmjenimo iskustva ili predstavimo nove stvari s kojima radimo... Šta mislite?
|
||
![]() |
||
|
Brzo kod stričeka po naočale jer ovo nije facceten lak nego modelier creme
![]() ![]() ![]() Ali meni osobno je bolji facceten lak.
|
||
![]() |
||
|
Stavljeno!!!
|
||
![]() |
||
|
Probaj vrlo je zanimljivo.
![]() |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
![]() ![]() ![]() btw pločica je super
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Mare to je jedna prekrasna salveta, oko nje je obična zlatna trakica i na kraju je zlatni modelier gel, koji je u ovom slučaju došao kao zlatna boja , a podloga je stiropor.
Jesam bila dovoljno jasna?
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() A ovo zlatno ti je facceten lak, i super se nanosi, ovisno za šta ga trebaš.
Meni je ovdje ispao kao okvir...
|
||
![]() |
||
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
|
Proljeće prekrasne su mi obje pločice, viidim da ti se polako vraća inspiracija
![]() ![]() Izzy mogla bi otvoriti temu s materijalaima koje koristimo pa da sve bude na jednom mjestu. ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
![]() možda sam ja čorava ali ovu slikicu ne vidim u tvojoj temi a baš je lijepa
![]() i imaš i moje čestitke za brbljavost
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |