Brač - moj otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slike su fantastične,a priroda tek....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja Lantana --------ti kažeš šta bi ma sve. Toliko sam očarana sa ovim svim stvarno nemam riječi . Lantana bijela ,bugica ------more ma sve ostala sam bez riječi . A Agavu onoliku imati ja bi tek bila najsretnija -i kolki su kaktusi - mogla bi komentarisati čitav dan
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Uzivala u moru i sumu talasa, zahvaljujuci tebi ali sam se vratila stranicu nazad da vidim taj vrt i znas sta, ne budes li se prijavila sve ces nas ozalostiti (mene cak malo i naljutiti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovih dana su kod mene bile moje prijateljice iz studenskih dana, Međimurke, vodila sam ih malo po Braču. Prvo smo išli na Vidovu goru, pogled je bio veličanstven, kao da smo na vrhu svijeta
![]() ![]() ![]() I nas tri s pogledom na Bol i Zlatni rat ![]() Nakon Vidove gore otišli smo u Donji Humac, malo bračko mjesto, s velikom tradicijom obrade kamena i velikim skulpturama u kamenu ![]() Poskok u kamenu ![]() Fontana ![]() ![]() ![]() ![]() U staroj kamenoj kući u zidu rastu ni manje ni više nego ciklame ![]() Jedna stara renovirana kuća ![]() ![]() ![]() ![]() Onda smo u konobu "Kopačina" išli ma janjetinu ![]() ![]() Sjedilii smo na terasi sve do zalaska sunca ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma vidi sad ovo -ja zinula ko peš -i samo vičem -Božeeeeeeee-aauuuuuuu ljepote . Ma prekrasno Lantana nemam riječi -ma predivno mijesto -prekrasno . Oduševljena sam
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivne slike..
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Lantana
![]() Draga moja imaš oko za prave detalje. Uvijek me nanovo oduševi kad vidim kakve se sve ljepote mogu napraviti od našeg kamena. Jedino onog poskoka makar i kamenog ne bih voljela sresti, uf užasavam se zmija. ![]() Konoba "kopačina" je predivno uređena, još jedno mjesto gdje ću svakako morati otići. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ove slike su zaista posebne, od prve do posljednje! Pravi raj!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivno Lantana!
![]() |
|
![]() |
|
Ivana-Mia ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Svaka čast na slikicama,a fora mi je ona sa ciklamama u zidu.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
jel ovo Jas.. Her... na fotki?
Fotke su predobre, pogotovo ove na kojima izgleda kao da su oblaci u moru
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam svima. Ja sam puno puta bila na Vidovoj gori i pogled je uvijek lijep, ali ovaj put u ovi oblaci stvorili jednu posebnu sliku.
Lana2 uvijek kad stavljam slike Brača sjetim se tebe i mislim bit će Lani drago, a u Kopačini je spiza super, ko da je doma kuhano. Ivana-Mia i mene su iznenadile ove ciklame jer ih na južnoj strani Brača gdje sam ja nema u prirodi, a na sjevernoj ima puno, eto koja je to razlika u mikroklimi za samo 20-tak km. Tija, je ona je, kako si je samo prepoznala, nas tri smo bile nerzdvojne na FOI u VŽ. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Krasno ste se provele, a pogled sa Vidove gore stvarno je veličanstven.
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana slike su predivne, vas tri cure super, mogu mislit kako ste uživale, a evo slikama si učinila da i mi uživamo s vama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ona je nedaleko mene doma, a naš vjenčani kum si je jako dobar s njezinim Br...., zbilja smo "globalno selo", zapravo uvijek se desi da netko nekoga pozna.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Ma di si draga Dzo, baš mi je drago da si malo šetala po Braču, pa barem virtualno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |