Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brač - moj otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Brač - moj otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 16:37
slike su fantastične,a priroda tek....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 08:37
Draga moja Lantana --------ti kažeš šta bi ma sve. Toliko sam očarana sa ovim svim stvarno nemam riječi . Lantana bijela ,bugica ------more ma sve ostala sam bez riječi . A Agavu onoliku imati ja bi tek bila najsretnija -i kolki su kaktusi - mogla bi komentarisati čitav dansmile183
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 23:34
Uzivala u moru i sumu talasa, zahvaljujuci tebi ali sam se vratila stranicu nazad da vidim taj vrt i znas sta, ne budes li se prijavila sve ces nas ozalostiti (mene cak malo i naljutiti ). Zar da moj omiljeni vrt ne bude u trci za titulu   /?! Molim te, obecaj nam, znas koliko volimo i cenimo tebe i tvoj trud. Zao mi sto ti nisam blize, makar po cenu da budem nevaspitana   , makar krisom od tebe   ,otrpela bih sve kritike, cak i ljutnju, poslala bih fotografije sa prijavom. I da se ne ponavljam, vec sam ti sve rekla. Najlepsi vrt zasluzuje da bude vidjen!
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 22:39
Originalno poslano od člana mimar mimar napisao:

Uzivala u moru i sumu talasa, zahvaljujuci tebi ali sam se vratila stranicu nazad da vidim taj vrt i znas sta, ne budes li se prijavila sve ces nas ozalostiti (mene cak malo i naljutiti ). Zar da moj omiljeni vrt ne bude u trci za titulu   /?! Molim te, obecaj nam, znas koliko volimo i cenimo tebe i tvoj trud. Zao mi sto ti nisam blize, makar po cenu da budem nevaspitana   , makar krisom od tebe   ,otrpela bih sve kritike, cak i ljutnju, poslala bih fotografije sa prijavom. I da se ne ponavljam, vec sam ti sve rekla. Najlepsi vrt zasluzuje da bude vidjen!

smile141....  Thumbs%20Up
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 11:49
Ovih dana su kod mene bile moje prijateljice iz studenskih dana, Međimurke, vodila sam ih malo po Braču. Prvo smo išli na Vidovu goru, pogled je bio veličanstven, kao da smo na vrhu svijeta

I nas tri s pogledom na Bol i Zlatni rat

Nakon Vidove gore otišli smo u Donji Humac, malo bračko mjesto, s velikom tradicijom obrade kamena i velikim skulpturama u kamenu

Poskok u kamenu

Fontana

U staroj kamenoj kući u zidu rastu ni manje ni više nego ciklame

Jedna stara renovirana kuća

Onda smo u konobu "Kopačina" išli ma janjetinu

Sjedilii smo na terasi sve do zalaska sunca

život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 12:06
Ma vidi sad ovo -ja zinula ko peš -i samo vičem -Božeeeeeeee-aauuuuuuu ljepote . Ma prekrasno Lantana nemam riječi -ma predivno mijesto -prekrasno . Oduševljena sam
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 14:15
smile227prekrasne slike
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 14:24
Predivne slike..
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 18:55
Lantana smile79
Draga moja imaš oko za prave detalje. Uvijek me nanovo oduševi kad vidim kakve se sve ljepote mogu napraviti od našeg kamena. Jedino onog poskoka makar i kamenog ne bih voljela sresti, uf užasavam se zmija. Confused

Konoba "kopačina"  je predivno uređena, još jedno mjesto gdje ću svakako morati otići.

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 20:36
Ove slike su zaista posebne, od prve do posljednje! Pravi raj!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 20:58
Predivno Lantana!Clap
Na vrh
Ivana-Mia View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivana-Mia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 13:20
Svaka čast na slikicama,a fora mi je ona sa ciklamama u zidu.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 13:25
jel ovo Jas.. Her... na fotki?

Fotke su predobre, pogotovo ove na kojima izgleda kao da su oblaci u moru
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 13:53
Hvala vam svima. Ja sam puno puta bila na Vidovoj gori i pogled je uvijek lijep, ali ovaj put u ovi oblaci stvorili jednu posebnu sliku.
Lana2 uvijek kad stavljam slike Brača sjetim se tebe i mislim bit će Lani drago, a u Kopačini je spiza super, ko da je doma kuhano.
Ivana-Mia i mene su iznenadile ove ciklame jer ih na južnoj strani Brača gdje sam ja nema u prirodi, a na sjevernoj ima puno, eto koja je to razlika u mikroklimi za samo 20-tak km.
Tija, je ona je, kako si je samo prepoznala, nas tri smo bile nerzdvojne na FOI u VŽ.

život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 15:16
Krasno ste se provele, a pogled sa Vidove gore stvarno je veličanstven.
smile227 kako dobra stara kamena kuća, čak i krov ima kameni samo ne znam da li je to kamen slagan ili su to škrilci (kamene male ploče)
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 22:02
Lantana slike su predivne, vas tri cure super, mogu mislit kako ste uživale, a evo slikama si učinila da i mi uživamo s vama.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 09:53
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Tija, je ona je, kako si je samo prepoznala, nas tri smo bile nerzdvojne na FOI u VŽ.
Neki dan prije onog "pada servera" sam tu ostavila odgovor a vidim da ga je "mrak pojeo".

Ona je nedaleko mene doma, a naš vjenčani kum si je jako dobar s njezinim Br...., zbilja smo "globalno selo", zapravo uvijek se desi da netko nekoga pozna.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 21:11
Kod tebe jos uvijek lijepo vrijeme...sunce...Tongue...kod nas sivilo,zima tako da sam bas uzivala u ovim slikama a prelistala sam i stare...bas lijep odmorWink.. volila bih otici negdje na par dana da napunim baterie,ovi dani su i preteski...Ouch..hvala ti draga na ovim slikama Thanksgiving%20Falling%20Leaves

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 21:16
Ma di si draga Dzo, baš mi je drago da si malo šetala po Braču, pa barem virtualno Wink
život je more
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 21:38
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Ma di si draga Dzo, baš mi je drago da si malo šetala po Braču, pa barem virtualno Wink

Tu sam draga moja..tu sam...prolazim kroz tezak period ali vjerujem da ce i poslije ove oluje izaci sunce i smiriti "vode" Wink...Hvala tebi na slikama...i svemu ostalom Lifeguard

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.