Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 58>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 15:15
Hvala File! smile78
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tinajan View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 37
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinajan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 00:24

pozdrav.prolistala sam i procitala sve od prvog posta i moram se oglasiti.radovi,svi do zadnjeg,su ti predivni.i ovdje i u galeriji nakita.

nestrpljivo cekam nesto novo,kao i svi ostalismile202
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 22:45
Ja sam malo pregledavala vaše teme i na ovoj tvojoj sam ostala paf, imaš stvarno prekrasnih radova, sve je sa stilom napravljeno, dobro fotografirano, sve u svemu ja sam oduševljena, e i još samo phvala za organizaciju božićnog swapa, vidi se da si svestrana Clap
život je more
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 23:09
Hvala, hvala...evo crvenim na sve strane... Embarrassed
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 21:50
Dok svi pucaju po božićnim motivima, mene je valjda ovo toplo i sunčano vrijeme zbunilo i ne dam se u zvončiće i snijeg već sam se primila tople narančaste i zlatne boje i meni omiljenih slonova...
Salveta je poznata, dugo je prašinu skupljala, a malo sam ju upotpunila ornametima s jednog papira za zamatanje. Igrala sam se bojama i nekim tehnikama koje nisu nove na forumu, ali ih još nisam osobno isprobala!

Tanjur je za moj nakit... Ono, kad žena dođe doma da ima gdje odložiti sat, naušnice, narukvicu i ostale tekuće sitnice... Staklene stvari je teško za slikati pa se pretvarajte da odbljesak ne postoji!

Moj blog

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 21:58
tanjur je savršen! bravo izzy!
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 22:02
Nemam riječi, krasan motiv, a izrada kao da je sada stigao iz Indije.

Imam takvu maramicu, ali nije mi pala na pamet tako dobra ideja, zapravo mislila sam se šta bi se s njom moglo napraviti, ali kako to kad nas biva, uvijek jedna ima pravu ideju.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 00:08
smile227...ma uvijek nesto krasno..imas zlatne ruke...al ovaj slonic me odusevio..obozavam slonice...nemam salvetu al ionako mi nebi ovako krasno ispalo pa necu ni pokusavati...inace bas ti je sve fantasticno...smile94
onu kutijicu ces radit meni kad cu se udavati...smile77bas je fora...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 01:17
Love%20You ....skoro da mi je prelijep za tako svakodnevnu funkciju Unhappy  ...samo da stoji zatrpan nakitom koji se se svakodnevno šeta i pokazuje...mislim da ovakva ljepota zaslužuje ponosno visoko mjesto negdje na vidljivom mjestu da bude predmet divljenja...zar ne sloniću? Elephant
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 06:59
tanjur je predivan...razrađendo zadnjeg detalja... odmjereno, usklađenih boja... odlično...tko zna, zna....
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 07:43
Ne da je lijep, savršen je! Sve od kombinacije motiva do odabira boja! smile120
ANĐELKA
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 08:32
Tanjur je prekrasan i volim stvari koje se mogu i upotrebljavati.....smile141
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 08:40
Draga moja tanjur je zaista poseban.

Obratila si pažnju na svaku sitnicu i sve je super iskombinirano što mi je kod tebe postalo normalno.

I ja sam sinoć imala napad inspiracije na staklu, ali sam totalno nezadovoljna rezultatom, tako da sam gledala onu jednu škrinjicu koja me već neko vrijeme čeka, i skoro sam počela raditi nešto ne vezano za Božić...ali sam bila preumorna...

U svakom slučaju, konačno si se aktivirala i nemoj da te sada opet čekamo 100 godina.

smile141
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 09:11
smile227 sve što ti skombiniraš je predivno smile141
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 10:03
Izzy meni je ovo fantazija smile120
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 10:25
Prakrasan tanjur s prakrasnim motivom.smile94 Očekujem malo pojašnjenje za zlatni efekt na tanjuru....
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 11:03
Izzy, tanjur je prekrasan! Odmah mi je toplije uz ovakve boje!smile71
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 11:31
smile227  smile39

tanjur je prepreprekrasan........ baš je baš prelijep
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 11:41
smile55slažem se sa rečenim, jako mi se sviđa tanjur.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 16:37
Cure moje... Baš ste me iznenadile svojim prekrasnim komentarima, a mislila sam da ćete me špotati jer sam Grinch! smile172
Tehnika je smiješna (vidjet ćete), a Kaća je postavila taj tutorial ovdje http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3804, a radi se sa plastičnom vrećicom za zamrzavanje. Tamo je to malo smotano prikazano pa možda to ponovim te uslikam i pokažem vam, doista je jednostavno, a zanimljivo! Željela sam da efekt bude suptilan, ne onako izražen kao na tanjurima u tutorialu...
@Primavera - obećajem da ga neću zatrpati s puno nakita! Odmah si i slona morala dovesti da me dodatno uvjeri, ha? LOL
@Proljeće - samo raspali po onome što te trenutno veseli, iako znam da si najsretnija sa morskim i ljetnim motivima! Wink
@maslačak7 - naravno da ću ti složiti jednu kutiju! Imaš mladoženju već spremnog ili da jednog ubacim u paket zajedno sa kutijom? LOL
Svima veeeeelikaaaa smile79!!!
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,402 sekundi.