Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala File!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tinajan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Italy Status: Offline Bodovi: 37 |
pozdrav.prolistala sam i procitala sve od prvog posta i moram se oglasiti.radovi,svi do zadnjeg,su ti predivni.i ovdje i u galeriji nakita. nestrpljivo cekam nesto novo,kao i svi ostali
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja sam malo pregledavala vaše teme i na ovoj tvojoj sam ostala paf, imaš stvarno prekrasnih radova, sve je sa stilom napravljeno, dobro fotografirano, sve u svemu ja sam oduševljena, e i još samo phvala za organizaciju božićnog swapa, vidi se da si svestrana
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala, hvala...evo crvenim na sve strane...
![]() |
|
![]() |
|
Dok svi pucaju po božićnim motivima, mene je valjda ovo toplo i sunčano vrijeme zbunilo i ne dam se u zvončiće i snijeg već sam se primila tople narančaste i zlatne boje i meni omiljenih slonova...
Salveta je poznata, dugo je prašinu skupljala, a malo sam ju upotpunila ornametima s jednog papira za zamatanje. Igrala sam se bojama i nekim tehnikama koje nisu nove na forumu, ali ih još nisam osobno isprobala! Tanjur je za moj nakit... Ono, kad žena dođe doma da ima gdje odložiti sat, naušnice, narukvicu i ostale tekuće sitnice... Staklene stvari je teško za slikati pa se pretvarajte da odbljesak ne postoji! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tanjur je savršen! bravo izzy!
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Nemam riječi, krasan motiv, a izrada kao da je sada stigao iz Indije.
Imam takvu maramicu, ali nije mi pala na pamet tako dobra ideja, zapravo mislila sam se šta bi se s njom moglo napraviti, ali kako to kad nas biva, uvijek jedna ima pravu ideju.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() onu kutijicu ces radit meni kad cu se udavati... ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
tanjur je predivan...razrađendo zadnjeg detalja... odmjereno, usklađenih boja... odlično...tko zna, zna....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ne da je lijep, savršen je! Sve od kombinacije motiva do odabira boja!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Tanjur je prekrasan i volim stvari koje se mogu i upotrebljavati.....
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja tanjur je zaista poseban.
Obratila si pažnju na svaku sitnicu i sve je super iskombinirano što mi je kod tebe postalo normalno.
I ja sam sinoć imala napad inspiracije na staklu, ali sam totalno nezadovoljna rezultatom, tako da sam gledala onu jednu škrinjicu koja me već neko vrijeme čeka, i skoro sam počela raditi nešto ne vezano za Božić...ali sam bila preumorna...
U svakom slučaju, konačno si se aktivirala i nemoj da te sada opet čekamo 100 godina.
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Izzy meni je ovo fantazija
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Prakrasan tanjur s prakrasnim motivom.
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Izzy, tanjur je prekrasan! Odmah mi je toplije uz ovakve boje!
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() tanjur je prepreprekrasan........ baš je baš prelijep
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
Cure moje... Baš ste me iznenadile svojim prekrasnim komentarima, a mislila sam da ćete me špotati jer sam Grinch!
![]() Tehnika je smiješna (vidjet ćete), a Kaća je postavila taj tutorial ovdje http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3804, a radi se sa plastičnom vrećicom za zamrzavanje. Tamo je to malo smotano prikazano pa možda to ponovim te uslikam i pokažem vam, doista je jednostavno, a zanimljivo! Željela sam da efekt bude suptilan, ne onako izražen kao na tanjurima u tutorialu... @Primavera - obećajem da ga neću zatrpati s puno nakita! Odmah si i slona morala dovesti da me dodatno uvjeri, ha? ![]() @Proljeće - samo raspali po onome što te trenutno veseli, iako znam da si najsretnija sa morskim i ljetnim motivima! ![]() @maslačak7 - naravno da ću ti složiti jednu kutiju! Imaš mladoženju već spremnog ili da jednog ubacim u paket zajedno sa kutijom? ![]() Svima veeeeelikaaaa ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |