Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 33> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo... jako dobar uradak...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
predivne kuglice
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Aaaa, što su krasne! Odmah su me podsjetile na mirisne medenjake i šećerni preljev!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Šalji slike u pećnicu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Puni se košara.puni....predivne kuglice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Vaaauuuu, kolko kuglica, prekrasno!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Aj jaj jaj kakva prekrasna košarica punjena raffaelo kuglicama za bor. Predivno, Božica
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Kako rekoh sinoć...košarica se puni... ![]() |
|
![]() |
|
Jel će to biti tvoj bor ili od juni?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ma ja sam ti uvijek ovako budna dugo...a ujutro od 9 tek funkcioniram...
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Ma primavera...pinki skroz i prekoskroz.... |
|
![]() |
|
E....uvijek postoji jednom...mislim da radimo pravu stvar.....zeleni bor, pravi, al rose ukrasi...shabby...bez obzira kakvi bude ja se jako veselim.... |
|
![]() |
|
E......rosa....sav na tebe.. ![]() |
|
![]() |
|
i jedino ja i ti ne spavamo nocas......
|
|
![]() |
|
e moj maslacak i ja to jedva cekam...vidjet ces sutra...kosarica se puni.......
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
predivni ukrasi...bas simpa ideje za ukrase...jedva cekam da vidim bor u kompletu
![]() |
|
![]() |
|
jos malo rozih kuglica za nas rose bor...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Božice super ideja i super ukrasi.
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...mmmm, ovo će biti najpinki bor na svijetu....ukrasi su preoriginalni draga Božice, sve čestitke tebi i juni
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
bozica divni i romanticni su ti ovi ukrasi,jako mi se dopali,jako,jako
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |