Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 100>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 20:56
mare gledam i divim se,ne zna se sto je ljepse,bravo majstoresmile141smile211
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 01:06
Originalno poslano od člana mare-nostrum mare-nostrum napisao:

Smrcko tebi posebno jedna velika pusasmile79 i kad ćeš doći na instrukcije pa da zajedno ljepimo?Wink

Uh ulovila si me. Bojim se da ne pređem na zidove, jednom sam nacrtala velike plave i narandžaste oblake u spavaćoj sobi. Nalijepila flurescentne zvijezde i kad je MM došao smile39.
A meni se to činilo ovako. Morala sam sve prefarbati uz prijetnjeCry
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 16:38
I taj svječnjak je lijep,osobito u mraku...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 21:51
super plocice...ma koje ideje...poludit cusmile39...cijelu kucu budem pocela farbati...smile96
a smrcko ja sam imala isto te zvijezdice i bas je super na plafonu navecer..kao da gledas u zvijezde..ja sam ih zvala moj komadic neba..nazalost ostale u proslom stanu nakon sto sam se iselila... mane-nostrum oprosti sto sam se razvezala
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 08:42
Mare - majstoree!ClapClapClap
Stvaaaaarno si umjetnica, majstorica... Bravo!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 09:05
Mare, svaka čast. Moram pohvaliti i ljepotu tvojih radova i raznolikost, a i hiperprodukciju, stvarno si i kreativna i vrijedna Clap
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 09:27
Ovo je jutro puno lijepih iznenađanja
Kaća tebi veliko hvala što redovito dolažiš u moju galeriju i moram reći da bih i ja rado češće dolazila kod tebe .....Wink
Smrcko ma ti samo farbaj i prefarbavaj,možda se TM jednom iznenadi i kaže ovo ti je super neka tako ostane.Thumbs%20Up
Maslačak nema problema za pričanje u mia casa,moji problemi s kompom ne moraju utjecati na živost u galeriji Thumbs%20Up
Maslina tebe mi je uvijek drago vidjeti tu,isto kao što mi je drago otići u tvoju galeriju i uživati u tvojim radovimasmile71
Baka i Otok,drage vrtlarice i žene od formata, to da vam se sviđa ovo što  radim me posebno veseli i inspirira za daljesmile78
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 07:35
smile145Dobro jutro draga Mare!
Kako beskrajno romantični i brilijantni radovi, kakva fenomenalna ideja s ukrašavanjem keramičkih pločica i oslikavanjem stiropora.
Tako elegantno i neponovljivo odišu tvoji radovi magičnom atmosferom i duhom Božića. Tako kristalno i blistavo lijepi ispunjavaju naša srca dobrotom i plemenitošću u ovo predblagdansko doba.
Iz tvojih radova izvire i tvoj talent i tvoja sposobnost i tvoja ljubav.
LIjepi pozdrav, divim ti sesmile165
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 08:14
Draga Sara baš si me raznježila i uljepšala mi ovo tmurno i kišovito jutrosmile147,hvala tismile79
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 08:23
A ja i dalje nisam u pretjerano božićnom raspoloženju
Jedna kutija,metalna,za patente i trakice u mojoj šivaoni

I preslatka kantica koja isto tako nije u božićnom ozračju ali će jako dobro poslužiti za zaliti npr. božićnu zvijezdu ili kaktus

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 09:24
Mare prekrasna su mi oba rada, baš onak po mom čejfu Wink predddiivno smile78

A božičnih tema još stigneš napraviti Wink
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 09:41
Dorina smile79
 teško da ću raditi baš nešto puno s božićnim temama....imam toliko toga doma da bi mi sve drugo bilo kruha preko pogače. Ali radit ću neke poklone za Božić,naravno za korištenje cijele godine.Dakle opet ništa od šljokica,snjega i ostalih blagdanskoh rekvizita
Ili ću možda ipak malo Wink
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 09:44
ma mare samo ti mackaj...ko da je važno koji su motivi Tongue
super su ti i kutijica i kantica Clap
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 10:00
Viš sad kad je vrijeme Božića meni se radi cvijeće, romantika, crno bijelol......
Ma da imam i ja materijala samo treba naći vremena.....i inspiracije.......

Ma malo ipak napravi u stilu svoje kutije za kolače s djedom mrazom......Wink
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 11:45
...draga Mare, samo ti mackaj, jer što god ti dodje pod ruku osvane nevjerojatno lijepo i posebno, a motiv i tak nije bitan, bitno je da odmah prepoznam tvoju sigurnu ruku i istančan smisao za lijepo, kao u slučaju i ovih predivnih uporabnih predmeta...kutija mi je njami...prelijepa, ali kantica smile39...ti si jednostavno smile120
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 13:01
radovi su prekrasni,fantastično napravljeno smile141
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 13:32
radovi su fantasticni...tu volim doci uvijek je nesto krasno...smile92
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 14:18
I još jedna čaša-svjećnjak.....tek toliko da ostanem u kondiciji

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 14:28
smile227prekrasno , baš je sve če če čak i prigodni stolnjak Wink
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 14:31
hvala vam svimasmile79
Ma Dorina nije to stolnjak to je materijal za bluzu koji već par godina čeka da ga dohvatim škarama....sad je bar nečemu posližioWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.