Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 48> |
Korisnik | |
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kami, Mare -Nostrum, zrinka, felina, tatjana, linaa, niki vama sam jućer poslala, a ostalima ću sutra |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Jelika, stigle su salvete, puno ti hvala
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje Felina i Jelika, mome veselju nema kraja
![]() Bubi i Linaa, danas su k vama krenule salvete,a ostalima sutra. |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
bubi i jelika danas sam vam poslala salvete
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
bubi12 pošalji mi adresu pa ti pošaljem a ja bi tvoju onu sa čovječuljcima onu sa božikovinom i onu sa lokomotivom adresu ti šaljem na pp
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
znaci onda cete cekat koju godinu za moje...
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
hvala bubi!
![]() |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Kome sam obećala posalti salvete šaljem u ponedjeljak |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Jelika hvala puno jedva čekam da ih vidim da me razvesele malo.
maslacak7 pa ja ti imam salvete stare 30 godina koje ne koristim za decoupage, ali nekih zadnjih godinu i pol mozda 2 skupljam na taj nacin da kad naidem na ok salvete po prihvatljivoj cjeni kupim paket pa meni od 20 mozda treba nekih 5 komada tak da ostalo mogu podjeliti. |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja gledam kako svi imate duplice..i ja bi rado skupila al nemam nista duplo..recite mi pa koliko vi to skupljate da imate zamjenjanje...ja bi isto rado razveselila barem one koji su meni poslali al nemam gdje nabaviti salvete...
|
|
![]() |
|
jelika- draga unaprijed hvala, javim se!
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Sasha, zrinka, tatjana, lina, kontesa, niki,kami - poslala sam vam danas navečer salvete, ostalima šaljem u ponedjeljak.
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
bubi može... samo mi pošalji adresu, ja sam ti već ostavila poruku!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ok,bubi ,šaljem u ponedjeljk no adresu mi ostavi na PP
A ja bi sa 1 poruke onu božićnu i sa 2 poruke onu okruglu božićnu.
|
|
![]() |
|
molila bih ove salvete ako ih još imate File 8-9-10
Shasha - kuglice i čizmice
Jelka 4-7-11-12
Niki - djed božićnjak i sobove
hvala
|
|
![]() |
|
Ima kontesa, samo mi pošalji adresu na pm!!!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Jelika, ima li još viška salveta pod brojem 5 i 12?
ja sam tek počela mackati pa nemam za sada dupliće, ali bit će uskoro ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Jelika,ako još ima,ja bi 2;11;12
![]() Niki,tebi danas šaljem.
|
|
![]() |
|
draga Linaaa, hvala ti na pošiljci.mrak su.
![]() |
|
![]() |
|
niki 1984 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 18 |
Linaa dobila sam salvetice...odlicne su... puno puno hvala..veselim se sljedecoj razmjeni...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |