Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 48> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bubi i jelika danas sam vam poslala salvete
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje Felina i Jelika, mome veselju nema kraja
![]() Bubi i Linaa, danas su k vama krenule salvete,a ostalima sutra. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Jelika, stigle su salvete, puno ti hvala
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Kami, Mare -Nostrum, zrinka, felina, tatjana, linaa, niki vama sam jućer poslala, a ostalima ću sutra |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Jelika,hvala puo,stigle su danas
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Jelika i Felina hvala puno za salvetice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
file i kontesaa, sada sam se sjetila da su i vama jutros krenule salvete(prijašnja narudžba).
sutra kreće, prema Kaći i Andrei! ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Jelika i bubi12, stigle su salvete jučer i danas, hvala puno i prvoj i drugoj
![]() malo sam u gužvi, ali šaljem uskoro... |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
mare-nostrum, bubi12 i rose salvete danas krenule prema vama!
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
shasha i mare - nostrum jutros sam dobila vaše salvetice. hvala još jdenom
|
|
![]() |
|
bubi, hvala ti od srca za salvetice!
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
bubi hvala ti puno na salveticama!
![]() |
|
![]() |
|
drage moje: Rose, Shasha, Mare-nostrum, Kami, Linaaa, Niki i Kontesaa, salvete su krenule prema vama!
![]() voljela bih da mi javite kada stignu. ![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
bubi hvala za salvete , tatjana ja cekam tvoje i javim ti hvala svima, ja svoje saljem iduci tjedan ne stignem ovaj, sorry
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Tatjana43... tek sam danas vidjela tvoje salvete, jel ostalo još što duplića, ja bi sa prve slike: 1,2,3,4,7,8,9 i sa druge slike: 1,3,4,5,6? Hvala unaprijed... poslala sam ti i pm.
|
|
![]() |
|
jučerašnje narudžbe su otišle danas, a današnje kreću sutra!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala TaTjana za salvetice , prekrasno nisam ocekivala jelena da cu dobiti, hvala
![]() |
|
![]() |
|
draga moja Linaaa, volim ugodno iznenaditi ljude!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
TaTjana43 i bubi12 salvete sam vam sinoć poslala
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jelika i bubu stigle su salvete.....hvala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |