Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera: Blagdanski izlog
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera: Blagdanski izlog

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 14>
Korisnik
Poruka
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 21:56
draga primavera nisam ni sumnjala da ću pronaći nešto ovako divno kod tebe.svaka čestitka ko da govori sama za sebe i odiše toplinom i radošću.sretan će biti svatko tko primi takvu čestitku u koju je uloženo puno truda i ljubavi u njezinu izradu.kako lijepi način za poželjet nekom sretan Božić.smile149
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 11:27
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

ClapNađi nekog s trgovačkim duhom. Šteta je nemati koristi od takvog talenta!Thumbs%20Up

...hvala puno draga Bako Thank%20You...bih, ali takvi uglavnom nemaju sluha za autorsko izražavanje, a ja nisam baš za štancanje u velikim serijama Wink
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 11:31
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Bolje da nisam išla gledati tvoje stranice Wink.
Počela sam raditi neke čestitke i bile su mi zgodne sve dok nisam vidjela tvoje. Stvarno su prekrasne. Clap

...draga moja swap partnerice, baš mi je drago da si svratila u moju galeriju i puno ti hvala na lijepom komentaru Thank%20You... no sigurna sam da tvoj istančani smisao za lijepo itekako ima utjecaja i na izradu čestitki koje sama radiš...stoga, samo naprijed i podijeli ih što prije s nama...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 11:33
 Valentine%20artist ...drage moje Iris, Anaida, Izzy, Anđelka, hvala vam puno, prava ste srčeka....
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 11:37
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Primavera ma bravo.

Čestitke su prekrasne. Ja se ne usudim raditi ih, jer mi se čini da je njihova izrada prilično komplicirana.

Svaka je na svoj način preslatka.

Daj mi reci one zvijezdice na drugoj slici  su šablone ili???
Djeluju kao da su " prave".
smile141

...drago Proljeće, iskrena i velika hvala Thank%20You.....ma, nisu tak komplicirane za raditi, zapravo najviše vremena uzmu svi dodaci dok se prirede, uostalom kao i kod svakog posla Wink ...i srebrne i zlatne zvjezdice i jelenček su zapravo outline naljepnice koje sam gotove kupila u Lumosu u Petrinjskoj, mada imam i neke žigove, pa već prema potrebi i ideji koristim....
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 11:39
...draga Dorina, draga Prila...prekrasni su vaši komentari, hvala vam velika od srca Valentine%20heart%20cloud
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 11:42
Primavera hvala tebi što proizvodiš takve divote od kojih čovjeku zastaje dah i od kojih dobivam volju i inspiraciju.

Ti si naša forumska muza smile120
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 14:14
neznam sto bi rekla a da se ne ponavljam,sve sto napravis je prepreprekrasnosmile120
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 12:09
Blushy%20Girl Drage moja Dorina, Kaća, sve drage forumašice što posjećujete moje galerije  Thank%20YouThank%20YouThank%20YouThank%20You
Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 09:11
Primavera je li imaš još koji anđelić s prve stranice. Koliko ih prodaješ ( pošalji mi poruku na p.p.) Kupila bih jedan za poklon kumi. Imam sav materijal za anđeliće ali nema vremena napraviti Unhappy jer imam malu bebuTongue
p.s. proćitala sam da su ono lanski
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 02:55
 Thank%20You...hvala ti draga Bubi...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 03:00
...a evo i par ovogodišnjih modela...

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 07:54
Preslatki anđeli,ovaj zadnji mi je pravi bombončićsmile89
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 08:53
Čestitke su mi apsolutno presavršene, a anđeli preslatki. Zadnji je i meni favorit
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 10:21
prekrasni anđeliClap
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 10:35
krasni su.....
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 11:05
smile227 meni je svaki presladak!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 12:09
prepreprekrasni su!smile72
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 12:19
ovakve anđelke još nisam vidjela,a imam reznovrsnih jer mi kći donese svake godine za Božić pokojeg.Čestitam
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 12:38
predivni su....mene najviše fascinira kako im lijepo nacrtaš lica smile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.