maslacak7-moj pocetak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 14> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kontesaa drago mi je da sam pomogla
![]() proljece hvala sto si dosla i naravno ![]() mumica ![]() ![]() dorina ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
maslačak... evo i mene, već sam gledala tvoje radove i jako su lijepi, ja nemam svoju galeriju jer tek sam početnik i jako mi loše ide
![]() ![]() uglavnom sad gledam koje slveta imaš pa da ti takve slučajno ne pošaljem
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
kuglice su preslatke.....
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
jelika ajde stavi slike..ma ne vjerujem da ti tako lose ide da neces pokazati..pa nije ni sve moje super...al bitan je trud...ajde stavi slikice...
![]() nichll =) hvala na posjeti...hvala i na komplimentu... |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Tek sam sada ovo vidjela, nemam baš vremena, pa mi prolete neke stvari.
Ne znam kako si zamislila tanjur, ali mislim da ga nisi mogla bolje zamisliti, nego što si ga napravila. Meni je divan, i boje i kompozicija slike, savršen je.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera i ElzaBuba veliko hvala
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
U potpunosti potpisujem primaveru.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
stakleni tanjur je predobar
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
ovo mi je fantastično
![]() |
|
![]() |
|
sad vidim da se ne vidi moj odgovor...
hvala vam cure ![]() ja se jako trudim sva sam u tome a sad kakvi radovi ispadnu to je vec druga stvar...ubiti zadovoljna sam...za sada...a sad se malo prebacujem na nakit cisto da mi se prsti odmore od ljepila i boje...a kopristim zicu ![]() hvala vam sto mi dajete poticaj...i svaki savjet rado poslusam ipak sam ja stvarno prvi put u salvetnoj tehnici... |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja radujem se tvojim radovima s nakitom.
|
|
![]() |
|
stavit cu veceras slikice...
|
|
![]() |
|
posto nisam sa salveticama radila ovih dana...stavit cu slikice mog swapa za senci...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
primaverice moja,vjerno me pratis
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Radovi su ti prekrasni,ali mene su stolica sa magnolijom i kutija za nakit sa slonićima oborile sa nogu!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
maslacak kutijica je prepredivna,a ogrlica bas po mom ukusu,mrak
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
maslačak... ogrlica i naušnice su super.... prekrasno.... već dugo nisam vidjela tako lijepi nakit...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |