Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rainovi vrtni prijatelji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rainovi vrtni prijatelji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 39>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 17:48
kod tebe ko da neide zima! krasno je bilje,ne bih ništa izdvajala možda viburnum tinus..predivan je. Da li mahonija i viburnum mirišu?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
biserka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 10
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje biserka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 19:25
čujem da je bila neka kompenzacijaLOLLOLLOLLOLLOL..............viburnum za krvavice LOLLOLLOLLOL
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 19:40
a majke vam mile LOLLOLLOLLOL kaj da ja donesem za kompenzaciju? hrpetinu vrganja? za drugu polovicu LOL
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 20:22
Vidim...tu se na veliko trži.....LOLLOLLOL
...kak adeniumi?...kod mene je nadzor konstantan....5 beba izigrava "kifle"Wink
treba i dalje....
*bruj2%20-%20bruja%20-%20bruja

...za Konja....nema on više nikaj s menomTongue...ti si mu glavna i odgovorna gazdaricaBig%20smile....ako bude sreće...preživjet će do proljeća, a nadam se i dalje, a ako i ne bude tako....ha...takav mu je horoskop!....idem sad u svoj rasadničić opet...*bruj%20-%20bruj%20-%20bruj

Mahonija i ono kompenzirano za kobase je fenomenalno! smile89
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 22:03
Frigaš kompenzaciju,ak nisu čvarki,nije vredno spomena
Viburnum ne miriši,a za mahoniju nemam pojma,bum provjerila.
Flavia,pazi da i ti ne počneš glumit kiflu od silnog inspiciranja,nekak ne vjerujem da su ti bebe u visini očiju.A zakaj niste poopadale u nesvijest od moje orhideje,ha?
Idem i ja malo čarobirati oko mojih beba,zamislite,već deseti put danas!Ovaj bezbojni ima 2 prava listića.
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 22:22
Wow za albinosa! Clap....a za orhideju....sorry sorry Embarrassed...bila mi je prva na pameti, ali onda sam išla tražit prigodne smajliće.....i smotalo me...uglavnom ova phalenopsis orhideja me prvo asocirala na one kockavice-zvončiće (fritillaria meleagris)...radi svog dizajna...divna je...a i ta tamno-bordo boja je baš posebna! Sve u svemu, super ubod...em je lijepa...em neuobičajena....vjerujem da će te dugo uveseljavati! smile89
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 22:26
Viš,to se zove iznuda komplimenta.Ako ti je stalo do moje orhideje,daj upute iz prve ruke.Kak da ju zalijevam i dohranjujem sad dok cvate,da li da joj orošavam listove?
vječno zafalna!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 22:41
Iz prve ruke.....ko da ja znam kaj treba ....ali ak ti moj savjet kaj znači...ja ih držim na zapadnom prozoru (sad po zimi)...po ljeti će ići na sjeverni prozor jer im smeta direktno sunce...zalijevam ih sada jednom tjedno (subotom) kišnicom, odozgora, ali ne pretjerano,  ne natapam ih u vodi kao što neki to čine,  i u dva tjedna jednom dodam gnojiva za orhideje. Niti ne orošavam listove.  Koliko vidim takav sistem im paše kad stvaraju nove cvjetne pupoljke i cvatu.
E da...i nikak nemoj odrezat cvjetnu stapku i kad cvjetovi ocvatu jer se često događa da iz postojeće cvjetne stapke potjera nova....Wink. Cvjetna se stapka reže tek kad se skroz osuši. Eto to je moje mizerno iskustvo....LOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 23:00
Ma preoduševila si me ---svaka ti čast -biljke su prekrasnesmile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 23:09
Niho,fala ti!
Flavia,tvoje mizerno iskustvo je sve kaj sam štela znati.I kod mene je jedini raspoloživi zapadni prozor,kišnice imam,a gnoj bum kupila.Falim!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 00:40
preljepa je orhideja ...kockavica kak veli flavia, a oduševila me i mahonija
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 00:41
Prekrasan vrt, pregršt zanimljivog cvijeća i detalja.

Ovu biljku Euphorbie wulfenii sam vidjela da raste iz kamenog zida, ako otkinem granu i nitko me ne zaganja (zid je dio nečijeg dvorišta) imali šanse da se grana upelca. Embarrassed
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 08:48
Smrcko,dobrodošla u moj vrt!Samo ti nju zapelcaj,otkini grančicu što bliže korijenu,i malo pokrij zemlju oko nje borovim grančicama ili lišćem,najvjerojatnije bu se primila.Ili ju stavi u teglu,pa u hladnu,svijetlu prostoriju,to ti je onda sigurno da bu se primila.držim ti fige!
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 10:23
orhideja je prekrasna.....
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 13:50
Predivno ti je sve cvijeće..neču ništa izdvajat.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 20:52
Prekrasno Rain, mahonija me oduševila, imam malecku i sada vidim kako će jednog dana biti krasna.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 08:56
Predivan vrt i unjemu prekrasno cvijeće!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 21:35
Rain smile139!!!!!!!! ne izvlači se!!!   Di su slike bankrota????????
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 00:34
Evo bankrota,morala sam još danas s mojom kumom do bau...gaće na štapu

Neke su one velike,ima i nekoliko malih...više ne mrdam iz kuće!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 00:37
Ajme meni, kako su prekrasne Clap ma kakvi bankrot, poslije ovoga možeš i bankrotirati. LOL
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.