Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 165>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 10:56
bromi sve pohvale, a kako je forum poharala zaraza sijanja ademiuma, bit će ih puuuuno LOL
hibi i bungica su pravo osvježenje zime Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 14:01
Predivno..pogotovo bugica..moja je u hodniku a sada vidim da ti svoju držiš u kući na toplom...možda bi i ja svoju trebala smjestiti u kuću..pogotovo sad kad najavljuju -15
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 15:11
Orhideje, ljubice, hibiskusi, sve je prekrasno, uživaj dok cvjetaju.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 16:20
orhideje su predivne,ljubice neću ni komentrati- jel to mama od moje/tvoje? A sad hibiskus.... predivan makar je crven-onaj sa prve slike sa dugim prašnikom...ako bude kakva grančica bilježim se sa štovanjem smile79
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 16:28
jee to je mama ljubica....za hibi nema problema piknut ću grančiu čim grane sunce smile184.....kakvo je stanje sa adeniumima kod tebe...
a orhideje jedva čekam da tih tvojih 25 procvijeta da mogu uživati, pomalo ti zavidim na tako bogatoj kolekciji Embarrassed,
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 16:45
ama nemaš na čemu zaviditi, ionako ne cvatu sve u isto vrijeme

krasna je mama-ljubica..triput kuc a je ne ureknem.Je li stvarno tak plava ili vuče na lila? Onaj cvijetak na mojoj je uvenuo kad je došla do mene pa ne znam

a za hibi smile79smile79smile79
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 16:53
Ma uživam kad svratim kod tebe -legendo mojasmile72
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 16:56
plava je samo ne mogu dobro uslikat da se vidi boja...slikam mobitelom

daj mi reci za leptiriće dali oni sada miruju ili obrežeš biljku ...dali  će moći jedna grančica da mi je pikneš Wink
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 16:57
samo ti svrati i uživaj draga smile78
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 16:59
leptirići sad miruju a na proljeće nemaš brige-samo me podsjeti. Super kaj je plava ljubica
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 17:32
evo ovako sam smijestila adeniume, jel to u redu...cure sa iskustvom..hana, rain, flavia Wink

tu se je smjestila i plumerija..samo ostala je bez listića dali može preživjeti

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 17:59
O,pa to su već pravi dečki!Super si ih smjestila,kakvu si im to lampu stavila?
Pa ja ti nemam nikakvog iskustva,samo teoriju sam proučila,iskustvo bumo sticali svi zajedno!
Za plumeriu nemam pojma,nisam ju nikad sijala,ali nema razloga da joj ne bude dobro na toplom i svijetlom.
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 18:03
to je obična neonka jer nemam drugu Wink
i ja sam čitala gdje god sam što našla, pa učimo u hoduLOL
Na vrh
kockavica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kockavica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 18:07
lijepo napreduju tvoji ademići, odgovara im lampa, a i toplo im je.Dobro si se dosjetila.Thumbs%20Up
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 19:48
Bromi  metlu u ruke i čisti sandučić! Krcati je !
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 19:50
jesam Embarrassed samo malo kasnim
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 19:59
Pa ja sam skroz u zaostatku sa čitanjem po temama...kad se stalno "smucam" po vani LOL. Super su adeniumići wow! Ja sam danas išla u redovni obilazak adeniumića, kad Shocked...nekaj tamno-smeđe na jednom malom listiću (kotiledoni se zovu ti prvi listići)...i već sam mislila da se "skurilo" od lampe, kad ono komadić "pidžamice"...maknem to...i padne mi kamen sa srca.LOL
Ja nisam cura s iskustvom...ja sam amater-početnik...LOL
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 20:07
gdje smo ostarjele kada nemamo iskustva smile72i ja sam amater LOL
i ja stalno obilazim oko njih, strepim nad njima...tepam

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 21:12
Baš su simpatični kad ih tako posmatraš da rastu---meni to jako dragosmile99
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 23:04
Ljubav i maženje djelujusmilie_girl_031.gif
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.