Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 48> |
Korisnik | |
niki 1984 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tatjanice hvala ti puno na salveticama.... savrsene su i presretna sam ....
velika pusa tebi i tvojoj djevojcici... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
hvala ti draga Niki na lijepim riječima!
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Konačno u velikom zaostatku poslala salvete Tatjani , Niki, i Linii. Molim vas javite kada stignu. Kupila sam u filateliji 2 puta marke za slanje, ali su mi bile jako lijepe i nisam se mogla odreći tih maraka. Danas ih je poslao moj mm.
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga Felina, hvala ti unaprijed od srca! javim se. gdje je zapela pošiljka prema tebi?
![]() |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
file poslala sam ti salvetice u subotu 12.12. morale su ti stić
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
kami dobila sam salvetice i još od nekoga iz Zagreba (nema imena)
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
bubi12 ni ja nisam dobila tvoje salvetice, jesi ih već slala ili nisi?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tatjana stigle su salvete,hvala ti punooo!
![]() |
|
![]() |
|
draga Rose, drago mi je!
Jelika hvala ti od srca na predivnim salvetama i na dodatku! ![]() hvala ti mila od srca na predivnoj čestitki ! ![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Tatjana... nema na čemu... ti se me toliko puta već razveselila sa svojim salvetama pa sam se pokušala bar malo odužiti
![]() |
|
![]() |
|
draga Felina, veliko ti hvala na salveticama!upravo su stigle.
![]() |
|
![]() |
|
niki 1984 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 18 |
SRETAN BOZIC SVIMA
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Tatjana dobila sam tvoje salvetice. Baš su lijepe. Veliko ti hvala.
![]() |
|
![]() |
|
draga moja Felina i drugi put!
![]() |
|
![]() |
|
salvete spakirane za Kaću, Andreu, Lulu, Jeliku, Felinu, Niki, Ivonu i Kami,šaljem idući tjedan.
sretna Nova i na ovoj temi. ![]() |
|
![]() |
|
danassu krenule salvete ka svojim odredištima.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Tatjana, hvala kao i uvijek, sve najbolje u 2010. i da nam dalje budeš tako divna makar nam i ne slala salvetice... ;)
ivona777: inbox ti je pun ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti draga Kami!
![]() |
|
![]() |
|
drag Tatjanica... dobila sam salvetice... nemam ni jednu, jako su me razveselile puno ti hvala
![]() |
|
![]() |
|
drago mi je. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |