Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 48> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maskačak mogu li ti ja poslati ovu s djetelinom u zamjenu za onaj jedrenjak?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Tatjana 43 ova salvetica sa djetelinom je fantasticna...ja nemam za zamjenu,mozda dvije vrste pa cu staviti,pa ako mozemo da se mijenjamo...please,samo jednu salveticu molim...
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
ma sve ok, draga moja Kami!
danas su mene oduševile Nikine salvete. hvala mila! |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Draga TaTjana43, kuvertica me jučer ugodno iznenadila na izlasku iz kuće,
hvala ti puno, posebno su me oduševile one 2 slatko/voćne salvetice koje nemam ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drago mi je. ![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
drag Tatjanica... dobila sam salvetice... nemam ni jednu, jako su me razveselile puno ti hvala
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti draga Kami!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Tatjana, hvala kao i uvijek, sve najbolje u 2010. i da nam dalje budeš tako divna makar nam i ne slala salvetice... ;)
ivona777: inbox ti je pun ![]() |
|
![]() |
|
danassu krenule salvete ka svojim odredištima.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
salvete spakirane za Kaću, Andreu, Lulu, Jeliku, Felinu, Niki, Ivonu i Kami,šaljem idući tjedan.
sretna Nova i na ovoj temi. ![]() |
|
![]() |
|
draga moja Felina i drugi put!
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Tatjana dobila sam tvoje salvetice. Baš su lijepe. Veliko ti hvala.
![]() |
|
![]() |
|
niki 1984 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 18 |
SRETAN BOZIC SVIMA
![]() |
|
![]() |
|
draga Felina, veliko ti hvala na salveticama!upravo su stigle.
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Tatjana... nema na čemu... ti se me toliko puta već razveselila sa svojim salvetama pa sam se pokušala bar malo odužiti
![]() |
|
![]() |
|
draga Rose, drago mi je!
Jelika hvala ti od srca na predivnim salvetama i na dodatku! ![]() hvala ti mila od srca na predivnoj čestitki ! ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tatjana stigle su salvete,hvala ti punooo!
![]() |
|
![]() |
|
bubi12 ni ja nisam dobila tvoje salvetice, jesi ih već slala ili nisi?
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
kami dobila sam salvetice i još od nekoga iz Zagreba (nema imena)
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
file poslala sam ti salvetice u subotu 12.12. morale su ti stić
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |