Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 49> |
Korisnik | ||
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hele! Čestitke! Kakva ljepotica!!!
![]() Reci ti svom dragom da je vrijeme relativan pojam ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
|
Bez brige - pa ,dragi, znaš da mi uz tebe vrime jednostavno proleti ![]() Ažurirao Hele - 02 Prosinac 2007 u 14:06 |
||
![]() |
||
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
|
![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Kako sam slabo tu ne stignem vas pratiti,a vi kupujete te biljke ko da se natječete
![]() Dracena je predivna,naravno
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
|
Hele
![]() ![]() ![]() ![]() shasha ovaj forum svakako pozitivno utice na sve u svakom pogledu pa tako i u kupovini cvjeca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
||
![]() |
||
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
|
Dobar ti je ovaj donji smajlič. Sad svi trk na topik o dracenama i pomognite. |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ja već jesam,Hele
![]() |
||
![]() |
||
|
I brzo si pobigla ,a ja te več zatrpala novim pitanjima (dočepala se ja žrtve - kad mi je dracena super, poludila bi da mi propadne) ![]() Ažurirao Hele - 02 Prosinac 2007 u 19:53 |
||
![]() |
||
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
|
evo mojih novih ljubimaca, danas došli sa mnom sa putovanja...
sutra stavim sliku svakog posebno ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Odlično. Izgledaju predivno. Čekamo slike za ove manje. |
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
SVe je
![]() |
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
Arwen prekrasno
![]() |
||
![]() |
||
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
|
hvala, slike su pod Moje biljke-Arwen
|
||
|
||
![]() |
||
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
|
Arwen
![]() ![]() ![]() |
||
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
Moj narode ja bila u Slavoniji na vikendu i dok sam obišla Peveca i Obi opet se ponovila
![]() |
||
![]() |
||
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
|
ma tea....je l ovo sve doslo s tobom doma???? i onda one meni nesto kazu???
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma ja navikla da smo ti i ja glavni potrošači, ali što ću kad plaču zamnom.....
Vidiš ih kako su tužne i zapuštene? Prvo sutra tuširanje i brisanje i onda će biti bolje. Nosila ja njih 200 km iz Slavonije, ali nisam se dala zbuniti... |
||
![]() |
||
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
|
gledala i ja prije neki dan onakve male dracene (ove sa sarenim listovima)...imam jednu veliku pa kontam ajd jos jedna mala ne bi bila losa...al morala sam kupiti one biljcice za MM za ured pa sam odustala...sad cekam da mi dodje mama u posjetu pa cemo nas dvi skupa...
![]() |
||
![]() |
||
|
Hej a jesi li vidjela ovu crveno smeđu veliku???
Jednostavno sam kraj nje zapela i ni makac dalje, ko hipnotizirana, prvi put ju vidjela i morala je biti moja. |
||
![]() |
||
|
hehe...je l te zvala?? a sigurno je ... prekrasna je
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |