Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 150>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 20:38

konačno se vide zeleni rubovi na cvjetićima
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 20:39

moj bor- nikak uslikat kak treba
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 20:40
jooj hanić baš mi se sviđaju tvoje orhidejice, prekrasne su..
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 20:42

i konačno šumica adeniuma..da ne mislite kak vas veslam Wink

eto za danas dosta ! smile79
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 20:59
Već jedno određeno vrijeme samo gledam slikice, i neznam kaj bi napisala...tj. kaj bi prvo pohvalila, da li prekrasne orhideje, da li bor ili šumu adeniuma....prva liga ti je sve....nemam bolje inspiracije za nekaj pametno izjavit....samo buljim u slikice i uživam! smile72
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 21:00
Kaj to Hana ima rasadnik adeniuma?
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 21:09
Hvala ti Stefka smile79
Flavija - tak i ja kod tebe znam blejit u slikice i nikaj pametno reći,fala,fala

Sara - to je hokus-pokus šumica adeniuma
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 21:12
Stvarno su divne orhideje,ova nova pogotovo.A ljubičica mi je posebna,nisam još vidla takvu.Blago tebi kad imaš tolko mjesta na prozorima,to je divota po zimi.A kaj su ono adenium-dvojčeki?A jesu ti adeniumi živa zaraza,preslatki su dok niču i dok se uspravljaju.Živi bili i deeeebeli!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 21:19
Rain izgleda da su dvojčeki,budem ih probala razdvojiti.Ionak ih planiram za ovaj vikend rasađivati.Valda nisu premali. Imam perlit od Flavije još samo da kupim zemlju za kaktuse i mogu u akciju
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 21:22
Kaj buš ih već rasađivala?Ja se još ne usudim,a moji imaju već 2 para pravih listića,mislim da budu još 2 mjeseca tak kak jesu,ako ih rasadim ,ne bum imala dost svjetla od lampe za njih,nek se snalaze ovak!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 21:26

Hanić, tebe budemo poslali u Tajland da učiš njih kak se siju adeniumi....da je klijavost 100-postotna! Normalno....morat ćeš nam donijet i darove od tam u povratku.....smile72

Stvarno je dobra ova ljubičica...tek kad ju je Rain spomenula onda sam obratila malo veću pozornost na nju...do tak sam bila uvjerena da je dendrobium nobile...LOL
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 21:28
a ne znam... jedan mi se malo izvukel iz zemlje kad sam mu vadila košuljicu i ima korijen skoro kak je i on velik. Možda budem samo ove veće a ostali nek rastu "u vrtiću" i dalje
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 21:29
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Hanić, tebe budemo poslali u Tajland da učiš njih kak se siju adeniumi....da je klijavost 100-postotna! Normalno....morat ćeš nam donijet i darove od tam u povratku.....smile72

Stvarno je dobra ova ljubičica...tek kad ju je Rain spomenula onda sam obratila malo veću pozornost na nju...do tak sam bila uvjerena da je dendrobium nobile...LOL

no dakle,tak ti gledaš moje cvijeće?????????? Buš išla na popravni..more na Tajland nema frke,samo da dobim na lotu.a onda smo rekli ko sve ide,ne?
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 21:32
Pa da,pa nebuš valjda sama teglila,ti si nježna žena!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 21:42
Bor, orhideje sve je smile99
A sad mi objasni kakve su ti ono čašice između adenijuma, to nešto na novo naklijavaš ili što je to...?
Zemlja u klijalištu ima drvcadi u sebi, to je šumska ili kupovna kisela zemlja?Embarrassed
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 21:45
Originalno poslano od člana rain rain napisao:

Pa da,pa nebuš valjda sama teglila,ti si nježna žena!

da nježna...krhka ko cvjetić.... zato ti ideš samnom,a i Flavija isto.Ne znam zakaj Otok bojkotira Tajland,samo zato kaj ima okolo "debele vode" LOLLOLLOL ali možda je nagovorimo još
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 21:47
Smrckić hvala za pohvale.... one čašice su epruvete u kojima su bile sjemenke-bila sam lijena ponovo pisati pa sam ih naglavačke zapiknula u zemlju. Zemlja je obična kupovna, a ona "drvca" su ti košuljice od sjemenki,iz toga se izvuku mali adeniumi
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 17:37
Hanić pa kod tebe je doista pravi rasadnik adeniuma..
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 17:46
no vidiš....Wink izgleda da me vole...
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 17:59
Adeniumi su ti stvarno ko iz rasadnika .
Orhideje savršene.Reci,jel ih i ti zaljevaš samo kišnicom ili prokuhanom vodom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.