moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() konačno se vide zeleni rubovi na cvjetićima
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() moj bor- nikak uslikat kak treba
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
jooj hanić baš mi se sviđaju tvoje orhidejice, prekrasne su..
|
|
![]() |
|
i konačno šumica adeniuma..da ne mislite kak vas veslam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eto za danas dosta !
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Već jedno određeno vrijeme samo gledam slikice, i neznam kaj bi napisala...tj. kaj bi prvo pohvalila, da li prekrasne orhideje, da li bor ili šumu adeniuma....prva liga ti je sve....nemam bolje inspiracije za nekaj pametno izjavit....samo buljim u slikice i uživam!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Kaj to Hana ima rasadnik adeniuma?
|
|
![]() |
|
Hvala ti Stefka
![]() Sara - to je hokus-pokus šumica adeniuma
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Stvarno su divne orhideje,ova nova pogotovo.A ljubičica mi je posebna,nisam još vidla takvu.Blago tebi kad imaš tolko mjesta na prozorima,to je divota po zimi.A kaj su ono adenium-dvojčeki?A jesu ti adeniumi živa zaraza,preslatki su dok niču i dok se uspravljaju.Živi bili i deeeebeli!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Rain izgleda da su dvojčeki,budem ih probala razdvojiti.Ionak ih planiram za ovaj vikend rasađivati.Valda nisu premali. Imam perlit od Flavije još samo da kupim zemlju za kaktuse i mogu u akciju
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Kaj buš ih već rasađivala?Ja se još ne usudim,a moji imaju već 2 para pravih listića,mislim da budu još 2 mjeseca tak kak jesu,ako ih rasadim ,ne bum imala dost svjetla od lampe za njih,nek se snalaze ovak!
|
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hanić, tebe budemo poslali u Tajland da učiš njih kak se siju adeniumi....da je klijavost 100-postotna! Normalno....morat ćeš nam donijet i darove od tam u povratku..... ![]() |
|
![]() |
|
a ne znam... jedan mi se malo izvukel iz zemlje kad sam mu vadila košuljicu i ima korijen skoro kak je i on velik. Možda budem samo ove veće a ostali nek rastu "u vrtiću" i dalje
|
|
![]() |
|
no dakle,tak ti gledaš moje cvijeće?????????? Buš išla na popravni..more na Tajland nema frke,samo da dobim na lotu.a onda smo rekli ko sve ide,ne?
|
|
![]() |
|
Pa da,pa nebuš valjda sama teglila,ti si nježna žena!
|
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bor, orhideje sve je
![]() A sad mi objasni kakve su ti ono čašice između adenijuma, to nešto na novo naklijavaš ili što je to...? Zemlja u klijalištu ima drvcadi u sebi, to je šumska ili kupovna kisela zemlja? ![]() |
|
![]() |
|
da nježna...krhka ko cvjetić.... zato ti ideš samnom,a i Flavija isto.Ne znam zakaj Otok bojkotira Tajland,samo zato kaj ima okolo "debele vode"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smrckić hvala za pohvale.... one čašice su epruvete u kojima su bile sjemenke-bila sam lijena ponovo pisati pa sam ih naglavačke zapiknula u zemlju. Zemlja je obična kupovna, a ona "drvca" su ti košuljice od sjemenki,iz toga se izvuku mali adeniumi
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hanić pa kod tebe je doista pravi rasadnik adeniuma..
|
|
![]() |
|
no vidiš....
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Adeniumi su ti stvarno ko iz rasadnika
![]() Orhideje savršene.Reci,jel ih i ti zaljevaš samo kišnicom ili prokuhanom vodom. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |