Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 30> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vješalice nakon ovoga što sam vidjela kod mene dobivaju novu dimenziju...prekrasno.
A tebi želim, da ti vrijeme tugovanja što prije prođe ( ako je to uopće moguće) ili da se bar malo ublaži...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
meni je sve lipo
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sve je prekrasno...swap je
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
a tek da ih vidiš uživo! Prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako lijepe i romantične vješalice, ali mi se isto sviđa i bilježnica i narukvica. Baš lijepo.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlično!!vješalice su predobre,a i meni bi bilo žao išta stavljati na njih, osim možda kakve lagane marame ili šala. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prepredivan swap poklon
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Oduševile su me vješalice,tako su lijepe da bi mi stvarno bilo žao stavljati odjeću na njih!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...swapić je preeeeedivan, ne mogu se odlučiti kaj mi je bolje... dnevnik-bilježnica je savršeno napravljena, oduševljava me način na koji ju dotjerala...a fimo je moja prava ljubav i zveckalica mi je fantastična, vesela, optimistična, razigrana, prigodna... ukupan dojam...najbolja moguća ocjena
![]() ...a u ovoj godini u koju smo tek zakoračili, želim da ti dobre vile donesu sreću i odagnaju svaku tugu...
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Iluvia svaka cast na vjesalicama! Teško mene "vješalicomana" zadivit ali ove su krasne. Favoriti su mi definitivno ove ljubičaste, obožavam te boje i vrlo su nježne i romantične. Bravo!
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
malo sam dekoncentrirana ovih dana i tek sam sada shvatila da nisam stavila u galeriju slike mog swap poklona... pa evo...
jedna dnevnik-biljeznica s andjelom ![]() ![]() ![]() i jedna narukvica s minijaturnim fimo bozicnim kuglicama (bojala sam se da bi se prave unistile u transportu) ![]() i jos jednom ista narukvica slikana na bijeloj podlozi ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Kami, Mare, Izzy, Primavera, Anđelka i Anastazija... hvala cure na lijepim i poticajnim komentarima...
![]() Mare... to je tvoja salveta... tesko mi je bilo odlucit se upotrijebit je jer mi je prekrasna ... imam neke salvete koje "cuvam"... neznam zasto, nece se duplicirati ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
stvarno su ti prekrasne vješalice. sve po redu i nemoguće je izdvojiti jednu a da je ljepša od drugih.... preslatko!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
jako, jako dobre vješalice!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Preslatke vješalice! Posebno mi se sviđa ona na siiiitne plavo - crvene cvjetiće! Ma svaka je posebna na svoj način! Meni bi bilo žao stavljati nešto na njih...
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
predivne vješalice......
![]() svaka je posebna na svoj način ali ona s ružama mi je nekako najdraža....obožavam tu salvetu,te se ružice mogu za svašta iskoristiti
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
AAA, divneee su, pogotovo ove zadnje dvije...
Ajme, mene očaravaju vješalice, a ove tvoje sve tako smirujuće nježne, a opet tako poletne, predivno... Odmah si zamislim neku proljetnu haljinu, košulju, tuniku prebačenu preko njih... preodlično ![]() |
|
![]() |
|
Evo jos malo vjesalica
|
|
|
![]() |
|
Cure moje drage, Kami, Mare, Iris, Felina, Marinnera, Kaća i Anđelka... hvala vam svima na lijepim rijecima, rijecima utjehe i dobrim vibracijama
![]() Felina... da, vjesalice su kupljenje u "prirodnoj" boji drveta, pa bojane prvo bijelom a onda (ovisno o salveti kja je za njih namjenjena) nekom svijetlom pastelnom bojom Marinnera... draga... vec mi pomazete ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |