Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 535455 |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala svima na dobrodošlici. Za lutke me je inspirirala po svemu nedostižna Monna a rađene su od glinamola ili fimo mase glave dok je tijelo lutke(nećete vjerovati )dva silikonom spojena plastična jaja-manje jaje za gornji dio tijela a veće za donji dio.Ruke su ona "čupava žica"boje kože,košarice cvijetići i ostali detalji od fima.Krpica se u kući uvjek nađe i to je to.
Vi ste sve predivne i gledajući vaše radove dale ste mi inspiraciju.Inače sam zdravstveni radnik i po godinama (ali ne i srcu) spadam u kategoriju baka. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
marinnera ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
dobro došla, bravo, bravo bravo za ove prozore to mi je savršeno!!!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja ti želim dobrodošlicu. Obradovala si me lijepim radovima, posebno mi se sviđaju figurice
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
dobrodošla slavice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Dobrodošla! Slavice, baš si me oduševila. Tvoji radovi su mi radovi profesionalca, te mi je nepojmljivo da nisi i prije objavila ove lipote. Po meni možeš slobodno stati uz bok najboljih na ovom forumu.
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Hvala na podršci.Na vašim sam stranicama svakodnevno pa ako moji radovi
zavređuju pohvale to samo znači da sam imala dobre učitelje! |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Slavice dobrodošla!! Pohvale na lijepim radovima i samo hrabro naprijed!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ne mogu vjerovati da sam prvazavirila u novu galeriju... dobro možda nisam prva zavirila ali evo slučajno imam čast prva poželjeti dobrodošlicu našoj novopridruženoj članici
e pa draga Slavica dobro nam došla
![]() nema razloga za strah što se radova tiče. jako lijepe radove imaš što nije ni čudo kad si učila na najboljem mogućem mjestu. nema te radionice gdje bi te naučili sve ono što možeš naučiti ovdje.
drago mi je da si nam se pridružila i želim ti ugodno druženje sa nama...
|
|
![]() |
|
Konačno sam smogla snage staviti svoje radove. Desetak mjeseci radim, pratim Vaše stranice , i divim vam se. Radovi su vam predivni i svaki kut kad ih gledam divim im se, predivni su !
MaredelMare i ja smo iz iste udruge samo šta ja radim u kaštelima a živim u Splitu. Nadam se da nećete biti prestrogi jer u splitu nemamo tečajeve i sve što znam naučila sam od vas. ovo je mali dio mojih radova, ima ih još puno al da vas ne zamaram evo nečega za početak . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 535455 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |