Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 52535455> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala mare-nostrum.. tamo negdje ispod mojih lutkica sam stavila objašnje nje rada...inspiriralo me je to što sam u nekom časopisu vidjela primjer što se sve i kakve sve figurice se mogu napraviti od plastičnih jaja..to je bilo oko uskrsa pa sam prvo radila pile, zeku i onda mi je palo na pamet da pokušam napraviti lutku pa sam silikonom ljepila veliko jaje za donji dio tijela,malo za gornji dio,glave sam sama radila od glinamola tako da baš i nije svaka za natjecanje za mis ali su orginal moj rad.sitne detaljiće kao cvjetiće radila sam od fimo mase a šeširiće od vune, konca koje sam ljepila na podlogu od kartona,haljinice su ostatci kojekakvih krpica. planiram ih pojedinačno prikazati da se bolje vide.puno mojih radova je promjenilo vlasnika a da ih nisam slikala ali moje lutke su moja ljubav i njih čuvam eventualno napravim koju za prijatelje
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
e pa dobro nam došla.....vidim da nisi početnik i da već imaš puno ljiepih radova......veselim se tvojim novim radovima
![]() mene zanimaju one figurice..........sama si ih radila?
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Tako puno radova,a svi tako lijepi...ne mogu niš posebno izdvojiti,jedva čekam nove radove.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno, ali ovaj prozorčić me oduševio!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() radovi su ti odlični a ja osobno bih izdvojila onaj etui,samo tako naprijed
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Hvala More! Imaš pravo,ovaj forum je najbolja radionica a imamo i najbolje učitalje! I Tvoje radoove sam dobro ispregledala,divni su a od svega najviše su me oduševili onaj minijaturni stolić s klupicama. Preslatko!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
dobro nam došla slavice!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Kaća.Ti si mi učitelj.sate sam provela na Tvojim stranicama.Večeras me je nešto zezalo oko slika ali bit će bolje,nadam se. Puno mi znači Tvoja podrška! Hvala ti!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
slavica veliki pozdrav i dobro nam dosla
![]() ![]() ![]() slavica na photobucketu namjestis velicinu na 640×480,i ne trebas mijenjat,tj. povecavat ili smanjivat,svaka slika ce ti se usnimit u toj velicini,a upravo ta se preporuca na forumu.. |
|
![]() |
|
Evo još nekoliko radova.Gogs,među njima je i slika koju si htjela vidjeti. Malo me muči povećavanje-smanjivanje slika ali vremenom bit će bolje!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
radovi su predivni, jako me oduševljavaju drvene dašćice, i mi oldtajmeri imamo dara za rad zar ne?????????????
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Slavica, dobro došla |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A bio je i red da se priključiš, e!!!
![]() Ja sam vidila većinu, a ova vrata..ako je ovo ono staklo šta si mi govorila...ispalo ti je samo tako!!! Super!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
dobro nam došla, radovi su ti prekokrasni.Sirena me oduševila. Ako može pokaži i onaj tanjur iza figurica(sa Isusom)
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
dobro došla Slavice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo su uglavnom stariji radovi osim ovih božićnih, kami, ono na vratima je kombinacija printa , salveta, i malo mog igranja bojama , pa eto pogledajte i ove radove, ja se radujem vašim komentarima i diskusijama na temu radova i korisnim kritikama i opčenito stvarima za koje vi smatrate da bi se mogle možda izmijeniti na bolje u svrhu napredovanja svih nas na ovom forumu, hvala vam svima!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Slavice, pozdravlja te još jedna baka i po godinama i u stvarnosti, ali u srcu smo sve mi ovdje mlade. Dobro nam došla, radovi su ti sve samo ne početnički, svaka ti čast.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Dobrodošla, već sam se MaredelMare raspisala pa se onda to obje tiče ;)
Apsolutno predivni radovi, ostala sam zatečena, kao da sam se teleportirala u neko drugo vrijeme i mjesto... ![]() pogotovo ove figurice dama koje su mi kao Dalmatinke iz nekog prošlog stoljeća... Predivno stapanje motiva, kombiniranje s čipkom, žaluzinama, 3D ogradama od ružica, nijansiranje rubova tacni, kutija, tanjura...zašto uopće nabrajam... Odlično sređen onaj motiv na stolcu da ne djeluje "već viđeno"... Ona dekoracija na vratima me oduševila skroz, jeL to kombinacija salvete i slikanja ili što li je to? |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
dobro dosla...radovi su ti fantasticni i tebi uopce nije potrebna radionica jer si prirodno talentirana...svaka ti cast...jedva cekam vidjet jos sta...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 52535455> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |