Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 69> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opa svi ste tu a mene nigdje nema... Idemo redom....
Baka, hvala ti na komplimentu za tegle, a ono zeleno je izgleda otok dešifrirala.
Anaida bok i ti si mi navratila, eto i ja kada sam vidjela tu travu samo sam je uzela jer je zaista interesantna.
Otok, na tegli i je nešto tako pisalo...nešto sa juncus ???Svakako ću provjeriti na netu,
A što se tiče kovčega, on tako stoji ( već svi šarafi skinuti i samo čeka početak) već sigurno dva mjeseca. Prvo sam bila u nedostatku vremena, a onda manjak stimulacije, točno rečeno, nemam još tako lijepe motive za njega. Moram malo tražiti po netu opet...
Shasha drago mi je da ti se moja terasa sviđa, vidim da nisam imala pojma za ciklame, jer sam bila uvjerena da ne podnose hladnoću ( to jest nisam nikada o njima konkretno razmišljala...)
Silvek, taj krumpirko ti je dooooosta dugo bio " susjed", mogla si uzeti pelcer.
Lantana, budem ga malo potražila i kada skužim kako se razmnožava imat ćete svi koji si želite...
Hvala vam na komentarima, drago mi je da vam se moje cvijeće sviđa...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ne podnose ciklame jaku zimu no ovu sad,da.Sad će ti lijepo cvasti a kasnije ih uneseš u kuću.Ako nemaš kuda ostavi ih da se zasuše,izvadi gomolj i spremi.Na proljeće ga možeš u vrt posaditi.Tako sam ja sa svojima,onda sam ih na jesen izvadila i u teglu posadila pa na terasu sa njima
![]() Kad si već tu pogledaj ovdje za onu travu(ima i na forumu ponešto o biljkama
![]() Jel ova prva na slici ko tvoja?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja sam danas vidjela u trgovini mini ciklame, piše na njima da podnose temperaturu do -3 stupnja. Odlučila sam probati
|
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
![]() |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
I mogu reći da su stvarno osijetljive-malo više vode nek dobiju gotove su. A evo sad sam pročitala kad je zima da se ne zalijevaju nikako od gore već ih reba staviti u 1 posudu sa puno vode i staviti vaznu i ona se sama nek napije vode i onda izvaditi i staviti na jednu krpu da ostatak -višak izvuče ta krpu
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ljudi moji, ja još nisam stilga na plac po ciklame, ma je li to moguće???
Naravno da je, kada imam puno posla, a kada dođem doma imam najljepši cvijet, pa se samo njemu posvetim.
Ona prva slika je kao moja, ali sam u petak malo surfala i našla da je to trava koja se sadi u bazene!!!!
A meni prodavačica u K..... rekla da je se treba više špricati po listovima a manje zalijevati, tako da tek sada nemam pojma ša da radim???
Jučer sam je već malo pošpricala i za sada se drži...
|
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Od pocetka sam gledala tvoje cvijece..i stavrno nista nebi izdvajala,ima jos da pogledam,al ovo do sad je prekrasno
|
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Malo sam navratila da ti ostavim poruku
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja pišem crnom bojom:
Samo da te upozorim - isprazni PP
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovako je od prilike izgledalo ljetos...
![]() A ovako izgleda trenutno...
![]() Ovo je zimska idila....
![]() A ovo nam je novi susjed... moj sin je bio vrijedan i inspirativan...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Da nije pao snijeg vrtovi bi nam zaista bili uspavani. Kod nas se snijeg otopio, a ja sam samo gledala trulo lišće biljki u vrtu. Da li tebi ove biljke sa slike prežive snijeg? |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo za sineka! Nek uživaju djeca u zimskim radostima!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme cure ja sam isto u bedu od ovog snjega.... mislim da su mi obadvije hebe bye,bye....
![]() Vidiš kako tvoj sin ima mašte, umjesto metle da čisti, snješko može odigrat partiju tenisa ili se poigrat u pijesku
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Da,da sin mi je bio vrijedan, ali izgleda da niste skužile šta mu je kapa???
Moja tegla za cvijeće!!! Vidite vi šta geni rade, tako mali a već voli cvijeće...
![]() Bergenija, kako smo mi na bregu, samo još moj sin uživa a ostali ukućani smo polako jaaaako ljuti, od tog čišćenja.
Meni je prekrasno doma, u proljeće, ljeto i jesen , ali zato zima nije baš za pohvaliti. Koliko je volim govori moj nick
![]() Korijenko, i ja čekam da vidim šta će mi biti sa ružama....
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ruže su dosta izdržljive pogotovo kada imaju snježni prekrivač
i moja heba otišla u vječna lovišta |
|
![]() |
|
Oh bromelija baš mi je žao za tvoju hebu.
![]() Ja se brinem za ruže jer su još dosta male, iako sam čitala da im je pod snijegom bolje nego pod ledom i mrazom....
Budemo vidjeli...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš sam se pitala? Tvoja terasa... I onda ugledam cvijeće
![]() Baš si super snimila isto mjesto koji mjesec kasnije. I ona noćna snimka snijega ti je odlična. A snjegović s kapom
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |