Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 14> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baš je slatki ovaj vlakić!
ali ja još uvijek ne vidim teglice ispod one maske na prethodnoj strani. bit će neki problem kod mene, nešto mi se internet explorer blesira ovih dana
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Evo vlakića na drvenoj pločici decoupage, struktur pasta i 3d. 3d je samo po cijelom vlakiću. ![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
A čuj draga Anastazija slika je tu, ma nisam zadovoljna slikama ali kaj kad se uvijek sjetim slikat prije nego poklonim.... pa su loše isto na maskici se ne vidi srebrna boja a nema veze |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
ja ih vidim, možda ti je nekaj s internet postavkama, meni se to znalo događati...
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
koje teglice?
![]() vidim samo ovu genijalnu crno bijelu masku i ispod nje mali kvadratić s iksićem. vrati nam slikuuuuuu!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Linaaa, supač su mi tegličice, sviđa mi se kaj su tak "valovite", odlični poklonići...
Posebno mi se dopala ona s polarnim medom, ona mi je za kroz cijelu godinu... Zimski idilično, a ljeti da olakša vrućinu kad ugledaš snježnu bjelinu ![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure,
Draga lluvia to su male teglice, baš su fora ispale za bozicne poklone ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjajne teglice... Kao naslikane!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Jesu li ono svijecnjaci ili teglice?
Ma svejedno... prekrasno izgledaju onako poslagani ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
uuuuuuu, krasna maska!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
wow!!! koji dobri radovi...bas je super
|
|
![]() |
|
Svima Sretan Bozic,
evo nesto novo od mene ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala svima, ajde nemojte me tako puno hvaliti umislit cu se
![]() ma znam ali sve je islo na brzinu jel su slikice isle na vrata a window color na prozore na poslu, a ne stignem nis valjda cu prek bozicnog vikenda stic smanjit slike i prelinkat sve radove |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej linaaaaaaa ma super su ti radovi,
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
linaaa preslatko ti je sve,jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
LInaa super radovi
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako lijepo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Slike su ti malo prevelike al se kuzi......super radovi!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |