Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 85> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oci su mi ispale na tanjure... zaozbiljno...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Zahvaljuem se na pohvala, da stvorila sam svoj stil, ali moram ici i malo dalje, ne mogu svi biti isti, ali isprobavam, pa kad vidim da ne ide perem, pa nanovo, a
navecer kad M ode u krevet imam onda vremena do iza ponoci. Puno jos ucim i mnogo puta mi treba pomoc, ali moram se snalaziti sama, iako je i Kaca na repertuaru, pa pitam koji puta i Proljece. |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
bravo Tatjana....ti si stvarno turbo žena....uz sve poslove stigneš ovoliko lijepih stvari napraviti.....tanjuri su jako lijepi i već si uspjela stvoriti svoj prepoznatljiv stil....a teglice su preslatke
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prepreslatke teglice,i jos ljepsi tanjuri,bravo draga tatjana,svaka cast na talentu i volji
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
bravo za tanjure nekako me se najviše dojmio roza gerber u svoj svojoj jednostavnosti
![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
ovo mi se jakoooo sviđa,,svaka čast...ali moram jedno pitanje,,jel ovo i ispod jedan sloj bijele salvete,,ili... hvala |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrani radovi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja imenjakinjo, bila mi je čast upoznati te i vidjeti tvoj rad i talent uživo.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tatjana, pa ovo je zaista predivno, no već si se puno puta dokazala, sada samo možemo uživati u daljnjim radovima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ako se nekom sviđa primam narudžbe na pp .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Bravo tatjana sve mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Netko je bio veoma vrijedan... Bravo za tanjure - besprijekorni su!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasni tanjuri! onaj plavi me potpuno oduševio!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
A sto napisati za ove divote? Nista... samo
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš se vidi da uživaš u izradi ovih tanjura, a i mi s tobom, prekrasni su
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |