Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 79> |
Korisnik | ||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nakon dugo vremena evo i mene natrag. Ma pratim ja vas onako iz prikrajka ne baš koliko bi željela ali.. Radovi su sve ljepši jedan od drugoga a tehnike - da padneš u tri nesvijesti .Tu i tamo nešto napravim ali to nije to pa kad vidim vaše radove padnem u bed. Slikica za Lauru koju je dobila još lani u 7. mjesecu za useljenje u novu sobu .
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|
ovo mi je također za 5+!!!! |
||
![]() |
||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|
JOŠ JEDNOM: PREEEEKRASNOOOOO! Strašno mi se sviđa kad vidim šta se sve koristi kao podloga, koje ideje ljudi imaju-kao npr. oni tvoji cd-ovi-ma svaka čast, skidam kapu! Ona srca su ti preslatka, baš kao iz vrlo skupe bombonjere, tanjuri i kutije....jako mi se sviđaju! Opet sam pomislila: ajme, koliko trebam ja napredovat! |
||
![]() |
||
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
|
radovi su ti krasni ali one dječije visilice su predivne
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Pozdravljam tebe i volju da nam nešto pokažeš,sve je zgodno,radost za djecu,odlično!
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
Drage moje cure, puno vam hvala na pohvalama, imam i dalje nešto u planu raditi ali vrijeme...
Slavice, na kutijici je salveta |
||
![]() |
||
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
|
Predivno!Ne znam što bih izdvojila.Eto to je razlog što sa svojim radovima nisam tako dugo izašla na forum.Mislila sam gledajući tvoje i ostale da će te se smijati kad moje vidite jer vi ste sve stvarno velemajstorice! Ona kutija s ljubičastim cvjetovima je savršena!Molim te reci mi što je ono na podlozi je li to neka salveta ili rižin papir ?
|
||
![]() |
||
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
|
Draga moja ... radovi su ti krasni a specijalno one dječije visilice..... a i preslatka mi je shaby kutijica....
![]() |
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
JSvi su radoli lijepi i nadasve uredni. jako mi se svijdio tanjur/platno (ne znam sto je) s zutom podlogom ali japanska visilica mi je jedna od najljepsih koje sam vidjela... wow...
![]() |
||
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
vratila se u velikom stilu
![]() |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
već sam i prije gledala tvoju galeriju i drago mi je da si se vratila
sabrana djela su odlična......posebno su mi interesantne visilice......
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
napokon
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
|
I kod tebe puno lijepih radova...sve je prekrasno,vila me je posebno oduševila...i mislim da ti je shabby jako dobro uspio.
|
||
![]() |
||
|
hvala cure, ima još nekih starih (neobjavljenih sabranih djela ha ha)
![]() i napola uspio shaby ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
|
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Hej gogs, kako je lijepo vidjeti te tu!!
Radovi su tipični za tebe, lijepi i decentni, bravo!!!
|
||
![]() |
||
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Joooooj, prekrasno, posebno ona pločica sa vilom i kutijica sa orhidejama!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |