Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 48> |
Korisnik | |
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam jednu obavijest za sve koji su iz Zagreba i ovisnici su o salvetama poput mene. U Španskom, Trg Ivana Kukuljevića 7 u prostorijama Elena art radionice održati će se izložba salveta gdje svatko može doći, izložiti salvete, razmjenjivati, kupovati, prodavati.
Ulaznica je 5 kn.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
tatjanabajcic ja moram pitati ipak sam ja plavusa
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
tatjanabajcic poslat ću vam ja što imam, s ružama imam samo 1 ili 2 ali imam s drugim biljem pa će vam valjda odgovarati
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
E pa sada ja pitam ima li tko viska da i meni posalje, ja imam nesto ali nemam slikanih, vidjela sam neke ali su jako jako skupe.
Tatjana Bajcic 1oo1o Zagreb B Magovca 56 Molim samo ako je nekom stvarno zviska. nesto sam dobila od Trise i malo od Tatjane,ali mi fali ako netko ima s ruzama. Hvala |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kami stigle su salvetice
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
felina...stigle su salvete, ja sam tebi poslala markice
File poslane salvete
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Maslačak, stigle su salvete, puno hvala
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Felina otputovale su ti salvetice i markice danas....
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Felina, stigle su salvetice
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
bolje sam, zdrava sam sad, samo sam zaražena kreativnim virusom i dalje
![]() |
|
![]() |
|
hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
maslacak7: poslano danas (javi čim stigne, nadam se da bude uskoro)
![]() Felina: stigla tvoja kuvertica, hvala puno ![]() |
|
![]() |
|
i drugi put...
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Maja sp, Maslacak i Felina zahvaljujem na primljenim salvetama zahvaljujem TATJANA 43
|
|
![]() |
|
Danci27 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 91 |
Rose jesi ti dobila salvete
![]() |
|
![]() |
|
niki1984 jel si dobila moje salvete?
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Poslala sam salvete za:
File, Anđelku, Tatjanu, Kami, Niki, Jeliku. Možda sam nekog izostavila. Javite se kad stignu. |
|
![]() |
|
ako ima tko salveticu s vilom ili da mi isprinta koju,nemam printer
![]() hvala... |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Felina, stigle su mi salvetice. hvala!
![]() ja tebi šaljem sljedeći tjedan salvete i markice. |
|
![]() |
|
bas mi je drago cure...samo vi smisljajte nove radove...jedva cekam da vidim...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |