Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 203> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nema mi Korijenkaaaaaaaaaaa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Korijenko stigla ja i do tvoje lijepe hacijende. Kod tebe se i zimi ima što vidjeti. Prekrasne slike zimskog ugođaja. Jaslice pod borom vratile me u djetinjstvo jer su i naše bile slilčne tvojima.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kod mene je bilo do max - 10 ove zime ali palmi nije nikad ništa, sad je već i ogromna panema straha za nju. Možda bi se male smrzle.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Imam puno gostiju a nema me....tj. nemam vam ni što slikati u vrtu jer kad dođem s posla već je skoro mrak i zima ali neki dan sam vidjela da mi je bergenija u pupoljcima i visibabe su počele provirivati, u vrtiću ispred skalina procvala je i prva ljubičica....... malo po malo sve nešto mrda
![]() Vikend ću iskoristiti da malo poslikam neke novosti ako se to tako može nazvati
![]() Tu sam ja Niho samo šaplastim po vašim vrtovima i to što južnije gdje ima više sunca i gdje ne prestaje cvatnja, uživam i u vašim kućnim biljkama pogotovo u orhidejama (ja ih nemam, ali ko da ih imam)
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jedva cekam nove slike
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
A ja prolece, da mozda upoznam dragu mi vlasnicu hacijende
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
bilo, ljeto, bila zima, uvijek je kod tebe lijepo i ima se što vidjeti
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
---- Nešto će biti najljepše što možeš doživijeti od takva osobe kao što je ona -ona je melem za dušu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vidjela sam puno lijepoga kod tebe a i to da imaš grm "sniježna lopta",kod nas ga zovemo "knedli"
![]() |
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
![]() |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hajde fotić u ruke pa malo opet sniježnih slika!
![]() |
|
![]() |
|
Joj kako su medeni
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ajme koliko vas je bilo kod mene i macice.....
Zvonkica baš me interesira kakvi će bit bebači, morda budu ko mama
![]() Mari tu snježnu loptu sam dugo tražila i sad ju imam već par godina , lani mi je opet dosta narasla, imali smo ju dok je moja mama bila djete pa mi je drago da nam opet raste u vrtu, ja ti volim starinsko cvijeće ono ča je uzgajala i moja baka. Lani sam opet nakon dugo, dugo godina nabavila romaniju (šeboj) ove godine će mi i cvjetat......
Mimar, ako je istina to što si napisala..... nitko sretniji od mene...... da ne planiraš na proljeće možda put u Opatiju......to bi bilo divno
![]() Niho..... velika
![]() Lora, kako je lijepo kad si opet kod mene
![]() ![]() Bako, Gio, danas nam je sunce pa sam na pauzi skoknula doma na marendu i prošetala fotićem po vrtu, jedva sam našla par cvjetića za nekoliko slika, stavljam popodne da vidite tu "mizeriju"
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
U očekivanju fotki "mizerija"...
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Korjenko prošetala sam tvojom hacijendom da vidim da li se nešto mrda....Još uvijek je mizerija,kako si ti napisala...Ali mace su pravo osvježenje,ne mogu se odlučiti koja mi je ljepša, a tek kakav
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Jagoda, mace su stvarno super i one su od Zvonkice, ovakvu šarenu ko što je njena imam i ja pa me interesira kakav će biti podmladak da li će biti isti ko i mama..... Evo malo moje vrtne mizerije tj. ono malo što "mrda" na hacijendi Bergenija - definitivno najraniji proljetni vjesnik, još nema ni visibaba...... ![]() ![]() Visibabe su tek provirile
![]() Na groti kod pčelinjaka je sve preživilo snjeg i minuse, još nije gotovo ali lavanda, lopatari, ružmarin, mlječika, sedumi.... sve se dobro drži
![]() ![]() Viburnum još malo pa će zabijeliti cvjetovima...
![]() ![]() I to bi bilo to, na žalost jedino što veseli u vrtu ovih dana
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Znaš šta meni su slike tvoje hacijende "melem za dušu", ali slike tvoga cvijeća su mi ipak puuuuno veći "melem".
Drago mi je da i kod tebe počinje nicati cvijeće, i već se radujem proljeću, kada ću u potpunosti uživati kod tebe. A ti znaš da ja to redovito radim ( na onooj mojo klupici
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
uh...koje krasote....
pregledala sam svasta...javor me odusevio...upim ideju za dvostruku sadnju cosmosa...imas predivno dvoriste.... slike snijega su super kao i bor i kuglice...ja naravno puno kasnim al eto morala sam komentirati...jedva cekam nove slikice da uzivam ponovno... |
|
![]() |
|
Ma stvarno kod tebe baš počinje proljeće -joj a ja još pod snijegom-. I biću ovdje gdje jesam -redovan gost ne napustam ja ovo lako .-znaš šta mislim -ali i tamo ..........ovdje priroda cvijeće itd. ma svi ćemo se sastati kod mene baš ovdje
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |