Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 104> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo, išla sam malo tražiti, probaj pogledati pod Hypoestes, bar meni ga je Shasha tako identificirala.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() Baš sam i ja htjela komentirati, ali Silvek je bila brža, da to nije fitonija, mislim onaj cvijet sa zeleno rozim listovima, imam ga i ja, ali neznam kako se zove...... mislim, u mojoj galeriji cvijeća se zove "tko sam, šta sam"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Dok vani sve spava u nutra je prava raskoš od cvijeća.
Sve je puno divnih boja ![]() Baš sam se nagledala sve te ljepote ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
E pa stvarno,ima tu, ima svega
![]() Kako bi se rekao Kat.rein muž(mislim da sam dobro upamtila) ima boja ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
![]() |
|
Moram vam još pokazat ovog ljepotana..
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima..evo moja ljepotica ima 3 cvijeta..
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepi su ti jaglaci, ali što ti ovaj amarilis zgodan i kako lijepo pozira
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo me malo k tebi, počela ljepša vremena, pa sam malo manje ovdje, ali dovoljno da se divim ovom predivnom amarilicu, a nemir je i u meni...
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Od tvojih slika odmah pjevam: Proljeće je a u meni nemir, od sreće bi.......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na lijepim riječima..Bako nije teško uvesti proljeće u kuču kada nešto kupiš nešto dobiješ, a jaglaci koje sam dobila su stvarno razbili monotoniju svojim bojama..SilveK..ak nije fitonija ja nemam pojma kaj je jer mi je teta cvječarka rekla da je..malo ču progooglat pa ću vidjet šta nađem..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vau, ti si na brzinu uvela proljeće u kuću!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opet sam ponovila ulazak i joj stvarno ti ne mogu opisati koliko sam oduševljena ma sa svim
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prekrasan amarilis si udomila! Zar sada amarilisi cvjetaju? Da, valjda oni koji su kupljeni u k.......
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ma i ti si spašavala amarilise, svaka čast, u dobre su ruke došli
![]() Biljčice su ti krasne, ali ono s šarenim listovima nije fittonija...već sam s nekim u vezi te biljčice raspravljala, mislim da s Otok, i našle smo naposljetku naziv koji sam nažalost - pozabila ![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno zdravo cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Štefi, krasno ti je cvijeće.
Osobno obožavam biljke šarenih listova, tvoja fitonija je zaista savršeno lijepa i zdrava.
A nekoliko jaglaca uvijek digne atmosferu obiteljskog doma.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Hvala vam, kupljen je u kauf...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |