Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 85> |
Korisnik | |
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tanuri su predivni,sve ljepše od ljepšega ali ipak bi izdvojilaovaj sa ružama
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Evo opet malo radova;
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su savršeni,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga moja, sve bolja i bolja si,a tvoji radovi su fenomenalni i imam čast često ih vidjeti u živo
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tatjana radovi su oooodlični, drago mi je da si izgradila svoj stil.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
rijetko kad zalazim u ovu temu
moram ti priznati da je sve prekrasno ![]() ![]() posebno mi se sviđaju radovi s motivima ježurke |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Radovi su super...
![]() |
|
![]() |
|
Tu salvetu trazi i atjana _s, ali nisam je n igdje vidjela, idem ovaj tjedan mojoj profici iz dekupaza, pa cu vidjeti, ako ima kupiti cu sve za tebe i Tatjanu.
Pusa svima jer mi ne rade smailici. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Tatjana,ovo je odlično.Tanjuri su odlični a posude za cvijeće još bolji! Onaj prvi tanjur(uski,dugoljasti) odmah me je osvojio!Na njemu je meni najdraža salveta-plavo cvijeće.Ima još samo polovicu i čuvam ju a tražila sam,u Splitu je nema .Ako negdje naletiš na nju kupimi ju molim te,ma plačam i salveta i poštarinu i trud ma sve samo da ju dobijem!
|
|
![]() |
|
Cure vas oci varaju, nije sve tako savrseno, i nemojte me toliko hvaliti pa umisliti cu si da sam dobra. Puno toga jos treba nauciti, a kad naucim sve, onda cu otvoriti skolu za vas koji zelite uciti i to na daljinu ,ali to treba docekati,.
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
pozdrav... evo poslala sam ti salvetice i tek sad sam vidjela tvoju galeriju... i evo to mi je pravo otkriće... kao da se s tim baviš čitav život... prekrasno...tanjuri, teglice, kutije... ma sve je savršeno
sad kad vidim kakav si stručnjak nekako mislim da ti se moje salvet neće svidjeti jer su nekako jednostavne, ali nadam se da ću neku ipak prepoznati u tvojoj galeriji
![]() |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
sad sam tek uspjela pregledati Vašu galeriju u miru. prekrasni radovi. stavila sam sliku salvete na post o razmjenama a sad vidim da ste taj motiv upotrijebili na jednom od svojih tanjura. sjajno izgleda
|
|
![]() |
|
Zlatovez sje Slavice pod razni hobi Tatjanina galerija.
Ovi tanjurinastaju najvice nocu,a eto mozda mi tada inspiracija pada na pamet. Puno hvala na pohvalama, ali stize nesto jos bolje, svakim tanjurom vise znam. |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Bravo Tatjana!
Onaj jedan tvoj tanjur sam vidjela "u živo" i jako mi se svidio kao i ostali tvoji radovi. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Pratim toje stranice,zlatovez nisam vidjela a ovo što se na ovim stranicama vidi prava su umjetnička djela!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |