OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 374> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Jer jedna vaza bi bila super. Ovako su zbilja dokazali koliko si omiljena kolegica!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Otok, toliki darovi samo su nagrada ljudi sretnih što su tvojoj blizini !
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma svaka čast za tebe i tvoje kolege -
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ja uopće nisam iznenađena količinom darova koje je naša Otok dobila od svojih radnih kolega...uopće nisam...zašto? e pa zato jer tko imalo zna čitati i razumijeti nečiji tekst, može vrlo lako između redova isčitati karakter osobe...a ja sam davno shvatila da je Otok jedna krasna osoba velikog srca i plemenite duše. Ako sam to vidjela ja, vidjeli su to i njeni suradnici i zato Otok od sveg srca ti čestitam na 30. obljetnici u firmi. Svi darovi su lijepi, ali u ovu zimsku noć posebno me oduševio buket alstromerija od Big Bossa.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma to je bilo zato jer je bila okrugla, 30-ta godišnjica, i nema više slijedeće okrugle, još par godina i penzija.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nekako mi se čini da je u zadnje vrijeme na forumu neopravdano zapostavljena jedna lijepa biljčica, pa evo jedne sličice da je ne zaboravimo
![]() ![]() burrito & burrito, jednojajčani blizanci ![]() Slika ostaje za uspomenu, a braća se razdvajaju, jedan putuje na drugi otok |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
otok predivna biljčica........nikada do sad ju nisam vidjela
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Otok, čestitaam i na okrugloj brojci i na prekrasnom cvijeću koje si dobila jer si bila dobra curica
![]() imaš pravo...skroz zapostavljena biljka i neviđena do sad ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mislim da bi trebali napisati libreto za operetu Buritto, bit će to najopjevaniji cvijet na našem forumu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Otočiću predivne cvjećke si dobila,lijepo je vidjeti kad te tako cijene.U današnje vrijeme sve je nažalost manje ovakvih primjera.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Slažem se sa svime što su cure prije mene rekle.
Znaš onu pjesmu: "Cvijeće cvijetu,pisalo je na buketu..." Divno je kad kolege s posla znaju što voliš ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok, samo sam preletjela površno, ali se sutra spremam kod tebe na uživanje i edukaciju. Pripremi kavicu.
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Otok čestitam na okruglih 30 godina rada,lijepo su te svi darivali,a tvoj buritto je predivan!!!
![]() |
|
![]() |
|
Kad je hladno i sunčano, to je u redu, ali kad je hladno, kišno i tmurno kao danas onda je bljak.
I onda si stvoriš preuranjeno proljeće i sve je puno, puno ljepše. Ove lukovice narcisa, krokusa i presličice kupljene su već s pupovima ![]() ![]() Jaglaci ![]() ![]() Istina, u vrtu su iznikli tulipani, irisi, narcise već imaju pokoji popoljak, pojavili su se i prošlogodišnji jaglaci, ali dok njih dočekam, veselit ću se ovima. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
P r e d i v n o!
![]() ![]() ![]() ![]() P.s. burito je sa dva r ili dva t?
|
|
![]() |
|
Sa dva r
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Burrito, burrito i ja kažem, svi vole burrita, ali sve ostalo bi ti rado otela, ali nekako još čekam, pa ćemo u lov na jaglace.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ja ne smijem više šetati tvojim vrtom od tolike ljepote izbuljim totalno oči....
jaglaci, sklad boja...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Moram reći da sam propustila puno ljepote kod tebe. Da li sam nešto pomiješala ili pawlovina ima one ljubičaste cvjetove??? Prekrasna je.
A i ostalo cvijeće ti je uspjelo preživjeti ovo snježno vrijeme. Ako kalanhoe nisu preživjele, samo javi, doći će nove iz Zagreba.
![]() Vidim da su te i kolege obradovale za 30-to godišnjicu..lijepi je to osjećaj kada ti kolege poklone cvijeće.
I na kraju, drago mi je da se vi već spremate na proljetnu sadnju, ali kod nas na kontinentu opet najavljuju snijeg...
![]() Uživala sam u tvome cvijeću!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |