OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 23> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
divno radis staklo otok,predivni su mi ovi swap pokloni za primaveru
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svako malo zavirim k tebi i imam što i vidjeti. Baš sam sretnica što imam na zidu jednu preslatku pločicu, čekaj da vidimo koliko će vrijediti za pedesetak godina.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Draga Triša, ni za 50 godina neće vrijediti ništa kao ni sada (mislim u lovi), a meni vrijede jer se baš zabavljam, a ako nekoga razveselim onda vrijede puuuno.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Malo cvijeća prije nego procvate ono u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovo cvijeće sada grije moj zid u dnevnom boravku i meni vrijedi više od "umjetničke" slike. Hvala Otok bio je ovo najljepši rođendanski poklon.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
OTOK
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
OTOK,tvoj sam obožavatelj!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
još jedno umjetničko djelo, bravo! Odlično!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Ovo je stvarno predivno...
|
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje na posjeti i pohvalama.
|
|
![]() |
|
Ovo je jedan pokušaj crtanja na tanjuru.
Na prozirnom i ravnom staklu je puno lakše, nacrtaš si crtež na papiru, staviš pod staklo i bojaš. Ali na tanjuru nema te mogućnosti. Kreneš crtati, pa kud te odvede .... ![]() ![]() Sviđa mi se kako izgledaju boje za staklo na porculanu jer su nekako prozračne, a ostalo ..... pa polako ću poboljšati |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
...pa dobro te odvelo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
da dobro..odlično
![]() tanjur mi se baš sviđa ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
odvelo te na pravi put...... prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |