Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 69> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Ovaj sukulent je dobro preživio zimu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepa boja - baš su posebne! Od ove zime za mene su maćuhice pravo otkiće zbog izdrživosti i mislim da će se zbirka slijedeće zime dobrano proširiti! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Moje novo cvijeće...
maćuhice...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimi, ove godine će nadam se moj mali vrtić biti ljepši...
|
|
![]() |
|
Manči, i ja je imam tri godine, a ovo je prvi cvijet.
Sačekaj, možda se i tvoja predomisli.
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Pregledavajući tvoju rascvjetanu terasu najviše me privukao ovaj detalj - valjda zato što ne volim visinu, a on je "prizemniji" od terase.
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....ti si k'o čarobnjak ....kod mene još nikad nije cvjetala....
![]() |
|
![]() |
|
Baka i meni se ona u zadnje vrijeme jaaako sviđa, pogotovo od kada je procvjetala, jer nisam imala pojmaa da cvjeta.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Obzirom da sam se drugom već divila, zaustavljam se na gasteriji. Lijepa biljka. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lakše malo u čemu je problem......ako nas nisi primjetila doći ćemo opet i biti malo glasnije
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...ajde, ajde...ne tuci se tako po glavi...sutra ćeš reč da te boli glava ali od snijega...
![]() ....malo sam virnula...lijepo si oplemenila ured...gasteriju i ja jako volim...... imam je na otoku u kamenjaru ( ako je preživila )....dracena je lijepo narasla....
|
|
![]() |
|
Draga moja hoya, duboko se ispričavam i tebi i bromeliji, jednostavno nisam vidjela ( nosim naočale
![]() Zato vama dvjema šaljem ekstra
![]() Obje cvjetni znalci, a ja si dozvolim takav lapsus da vas preskočim u svojim komentarima
![]() Ali, nemojte mi zamjeriti, sva sam u bad-u, jer opet najavljuju taj prokleti snijeg...bit će i kod mene kao onom Bosancu u Kanadi
![]() ![]() Još jednoma
![]() |
|
![]() |
|
Kontesa upravo tako.
Atmosfera je puuuuno, puuuno toplija, od kada je cvijeće u uredu.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bila sam tu, tiho prošetala, a nisi ni primjetila
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Proljeće, fino si popunila ured sa cvijećkama, odmah je ugodnije raditi
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() Ovo je definitivno gasteria!!!
Otok, u pravu si ( nisam niti sumnjala
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje hvala vam na posjetu i komentarima za moje cvijeće.
![]() Cvijeća imam ( nisam nikada rekla da nemam
![]() Evo, flavia kada si mi napisala za palmu da je chamaedorea ja se odmah sjetim da je, ali ovako na prvu, ma ne bih se sjetila da me puškom naganjaš.
![]() ![]() ![]() Triša i otok, sada ste me dale u razmišljanje, moram malo prosurfati po netu, da točno utvrdim kako se zove ona " aloja". Ma, bila sam uvjerena da je aloja, ali otok....sada si me zbunila.
Niho, ja sam tip koji voli " bujnije", tako da mi ne pada na pamet, razdvojiti ih...to jest imam još jednu teglu gdje je samo jedna jer mi u ovu teglu nije stala treća.
Rose, hvala ti na komplimentu....eto, ja se samo trudim da mom cvijeću bude lijepo, a ono mi vraća svojojm ljepotom.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ohoho....vidim ja da je naša "mala beba" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |