OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 30> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ideja s tri kvadrata pločica ti je za 10
![]() a tanjur je jako zanimljiv,iako je slika malo mutna vidim da si mješala boje.....meni ja to najdraži postupak,spužvicom tapkati nekoliko boja dok ne dobijem ono što želim
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Majstorski tanjur... macuhice nisu moje omiljeno cvijece, ali ovo izgleda fenomenalno...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Prekrasno! Proljeće na vidiku na tvojim tanjurima.Svi radovi su super ali ono sa staklenim anđelima posebno mi je lijepo!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Krasan proljetni,iako malo mutna slika
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Prekrasno...
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Radovi su ti prekrasni svi od reda,bila sam i u onoj drugoj galeriji i oduševila se!Stvarno si svestrana i sve ti dobro ide!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Otok prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
lijepi radovi...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Evo još jedan "priziv proljeća" iz majstorske radionice Otok.
Stavljam slike za one koji posjećuju ovaj dio foruma!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ha, ha, pretekla me Baka. To je bila jedna mala bijela posudica, kao podložak za tegle za cvijeće. Pa malo ljubičaste i malo zlatne boje - uglavnom, ljubice za Ljubicu.
Idem sad ja staviti slike na Friško iz pećnice. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ljubičice prizivaju proljeće!!!!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
jako lijepo...bas proljetno....
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
slatka posudica..još kad znam za koga je i kojim povodom.....čista 5
![]() |
|
![]() |
|
Preslatka je,ljubičice su me podsjetile na moje iste salvete koje mi stoje neupotrebljene!ne znam zašto ali kod drugog one uvjek ljepše izgledaju!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo i od mene nešto novo, jednostavno, od bijele posudice do zeleno-zlatne sa tulipanima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Lijepo si nam domaćinski ponudila proljeće (tulipane), - jedva čekam da ih "konzumiram".
|
|
![]() |
|
Ona zdjelica sa ljubičicama me je oduševila a sad kad sam ovu vidjela čini mi se da mi jje ova još bolja!Predivna je!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok, to zaista više nisu počeci, dogurala si do savršenstva. Kad se jednom proslaviš tvoj uradak koji visi kod mene na zidu, biti će jako vrijedan - moram upozoriti moje nasljednike da ga čuvaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Predobre zdjelice,proljeće kod tebe,u Zagrebu opet snijeg do koljena,za utjehu gledam ljubičice i tulipane
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |