Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zlatovez
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zlatovez

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 23:30
Puno je slavonki ovdje e pa onda pozdrav od još jedne slavonke s boravištem u Splitu!Jedva čekam da staviš slike!Sve ručne radove radim onako na "sitno",naučile me moje pacijentice dok sam radila u dežurstvima,najviše sam naučila sama jer sam lijevak pa mi je teško nešto pokazati dok ne skužim sama ali zlatovez nisam imala od koga naučiti i to mi je jako žao!Zato volim pogledati tuđe i diviti im se!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 21:57
evo ti još jedan slavonski pozdrav i dobrodošlicasmile75
drago mi je da ti se sviđaju moji radovi i jedva čekam vidjeti tvoje...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 21:23
Slavonka pozdravlja Slavonku! Dobro nam došla! smile73 U ovoj galeriji možeš objavljivati svoje radove, a kako to napraviti... možda ti ovo pomogne http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3535
Ako bude problema ili pitanja, slobodno se javi!
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Slavonka1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavonka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 21:05
Thumbs%20UpJa sam nova na forumu i željele bih da malo pišemo o zlatovezu.Ja ga radim oko 4 godine i jednostavno obožavam ga.Voljele bih Vam pokazati neke radove ali neznam kako ,pa molim pomoć...............Ili možete otiči na moj blog-zlatnenitislavonske.blog.hr-i vidjeti.Puno pozdrava............
Rajna
Na vrh
Slavonka1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavonka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 20:56
Bok narode!Ja sam ovdje nova i željela bih Vam pokazati što ja radim.Vidjela sam Anastasijine radove i prepredivni su .Svaka čast.Neznam kako prikazati sliku pa molim pomoč..............
Rajna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.