Zlatovez |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puno je slavonki ovdje e pa onda pozdrav od još jedne slavonke s boravištem u Splitu!Jedva čekam da staviš slike!Sve ručne radove radim onako na "sitno",naučile me moje pacijentice dok sam radila u dežurstvima,najviše sam naučila sama jer sam lijevak pa mi je teško nešto pokazati dok ne skužim sama ali zlatovez nisam imala od koga naučiti i to mi je jako žao!Zato volim pogledati tuđe i diviti im se!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
evo ti još jedan slavonski pozdrav i dobrodošlica
![]() drago mi je da ti se sviđaju moji radovi i jedva čekam vidjeti tvoje... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Slavonka pozdravlja Slavonku! Dobro nam došla!
![]() Ako bude problema ili pitanja, slobodno se javi! |
|
![]() |
|
Slavonka1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 54 |
![]() |
|
Rajna
|
|
![]() |
|
Slavonka1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 54 |
Bok narode!Ja sam ovdje nova i željela bih Vam pokazati što ja radim.Vidjela sam Anastasijine radove i prepredivni su .Svaka čast.Neznam kako prikazati sliku pa molim pomoč..............
|
|
Rajna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |