OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 374> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo za adeniume!!
![]() Kakvog su okusa banane kad dozore?
|
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A vidjet ćemo kojeg su okusa kad i ako dozore, u svakom slučaju bit će light verzija banana s obzirom na veličinu
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma svaka čast neka si mašila Lantanu u svemu..... baš mi drago.banana je me nemam rijeći-------neznam šta da više kažem zapanjena sam nekim tvojima slikama ----
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jako dobro, adeniumi, banane ... sama egzotika! Živa zaraza su te slike klijanaca adeniuma. Još ne otvorim oči već sam nad njima. Iščašit ću vrat
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Tvoj vrt me uvijek oduševi, šokira, trljam oči
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo malo cvjetića iz mog vrta, iako moram priznati da nemam pojma odakle im snaga, jer je vrijeme nikakvo, hladno, ako ne pada kiša, onda puše bura i baš je malo lijepih dana
![]() ![]() ![]() Zašto je ova waigela odlučila cvjetati barem mjesec dana ranije nego lani kada je bilo puno toplije? Grane gole bez ijednog lista, a na svakoj pupoljak ![]() na aukubi još dosad nisam vidjela ove crvene bobice, a baš su lijepe ![]() i za kraj moje prekrasne ciklame, noću je temperatura 2-3 stupnja, a one izgleda uživaju ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A sada da ovdje napišem kakve su tvoje biljke. Zdrave, jake, imala sam dojam da sam negdje u tvojoj temi propustila sliku plastenika, rasadnika ... Savršeno!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koje cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Pridružujem se onim curama koje su prvi put vidile bananu s našeg otoka, stvarno je Otok kod tebe sve čarobno jel ti to radiš
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Otok...
![]() ![]() očito nisam u trendu jer nemam klijance ademiuma, ali zanimljivo je gledati zarazu po forumu ![]() daj još koju sličku proljeća da guštamo ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
ja ne mogu vjerovati...kod mene 20cm snijega akod tebe cvijeće u punom, cvatu........jedva čekam da se ovaj snijeg otopi i da i ja budem mogla pokazati svoje navjestitelje proljeća.....
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Otok,opet me bacaš u očaj s ovim predivnim vjesnicima proljeća
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uživancija je prošetati po tvom cvijetno/proljetnom šarenom ugođaju a vani kiša, hladno, bljak!
Cvijeće je očito izdržljivije!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Otok, moram dobro protrljati oči da shvatim jel ovo san ili java:
![]() kod mene već 14 sati pada snijeg. Osjećam pravo proljetno uzbuđenje i energiju nakon posjeta tvojem vrtu. Pravi cvjetni užitak.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Kada sam ušla u tvoj vrt draga Otok u najmanju ruku sam mislila da sanjam..pa ovo je zaista pravo proljetno osvježenje..predivno je..
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas su trebale stići tratinčice, ali nisu.
Pa da ne odem praznih ruku kupila sam ovu dracenu ![]() i napokon na etiketi lijepo piše naziv biljke - Dracena Song of India Pitam se samo zašto tako nije uvijek, nego su obično trajnice miw ili sukulenti i slično |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Song of India... very nice...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
yes, yes, beautiful
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivne su ti već rasvjetane lukovice, ciklame, ali ova dracena s tako lijepim imenom - morat ćeš joj pjevati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |