Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 48> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jelika, stigle salvete...hvala puno...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
..a stigle salvete i od file..i tebi draga hvala...
|
|
![]() |
|
maslačak i tvoje sam dobila, hvala ti...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Linaa stigle su mi salvete, veeeliko hvala!
![]() |
|
![]() |
|
senći ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Lokacija: Heard Islands Status: Offline Bodovi: 43 |
mare nostrum i ana salvete su stigle
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ana s stigle salvetice
![]() Tatjana43 stigle mi i od tebe salvetice ![]() hvala vam puno cure ![]() |
|
![]() |
|
senći ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Lokacija: Heard Islands Status: Offline Bodovi: 43 |
Tatjana stigle su i tvoje salvete- uskrsnice,
![]() |
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
file, frida i tatjana...stigle su salvetice..hvala..
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Tatjana i Ana_s puno hvala za salvetice stigle su.
Ana molim te pogledaj koje od mojih da ti posaljem i reci koje motive trebas. hvala |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Cure,ja bi trebala neke dječje motive.
Ana-s ako imaš još prve dvije ja bi te molila.
U stvari trebaju mi neke,hmmm,dječje ,cvjetne,ne znam.Radim tehle za SOS selo pa bi ih malo "ušarenila" a kako će klinci saditi mogu biti i ovako,ko Anine,sa vilama i slično.
E da,to bi mi čim prije trebalo,do srijede zadnje jer u subotu idemo.
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Tatjana, hvala na salvetama
![]() Shasha...a jel mogu biti sa spidermenom i barbikama? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hehe,nemrem zamisliti spidermana sa cvijetom
![]() Šalim se.ma mislila sam onako neke cvjetne vile,klince ili lutke u cvijeću
Ima na slikama salveta,od Ane-s ona cvjetna vila,joj ta bi baš lijepo pasala
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e ma znam, ali pitam jer klincima je svašta zanimljivo
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Da,ko zna,možda bude i ok izgledalo.Bum jednu probala.Spidermana imam.
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Imam je nešto salveta s dječjim motivima, samo mi molimte ponovo pošalji adresu |
|
![]() |
|
Ma
![]() |
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
hej, tek sam sad skužila da ti trebaju pod hitno..šaljem ti ih već danas ;)...
|
|
![]() |
|
Ana-s, mi sljedeću subotu idemo,ne ovu.Nije toliko hitno no ne znači mi puno ako u petak ,sljedeći,dođu jer moram tegle oslikati.
Tako da nije prehitno.
Hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
Ana-s,ostavi mi adresu,ja imam nešto suncokreta a mislim i bršljana
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
shasha imam ja nešto dječjih motiva.
šalji adresu! ili bilo tko ima shashinu adresu neka šalje, pa mogu već danas poslati salvete |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |