moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 89> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma jasno..i ja sam prošle godine mislila kakve su to čudne visibabe i o kakvom to sad oni drijemovcu pričaju
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Dobro, dobro pametnjakovičke, naučit ću i ja jednom
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() Ivna,pa i imaju donekle oblik visibaba.Nismo se ni mi rodile pametne(iako to tak izgleda,jel Konte
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nisam ga ni mislila čupati...idem sa kanticom na sajam jer tamo ima svega
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Tražila sam i našla, bila sam ubijeđena da su to neke veeeelike visibabe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Konteeeee,drijemovac je zaštićen,ne ga čupati!!!!(bar ne javno pisati o tome
![]() |
|
![]() |
|
Digla sam ti temu drijemovca,na lukovicama.Možda i pod slikama cvijeća ima tema,to ne znam.Ma kad vidiš cvijet ,znat ćeš
![]() |
|
![]() |
|
nisam ni ja znala da se to zove drijemovac do prošle god..slični su visibabama i šuma kraj brijega ih je puna pa se spremam sa kanticom i lopaticom malo u obilazak
![]() shasha, jel vidiš kaj je trening i učenje ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
A jel ? Pfff , stvarno sam neznalica...
|
|
![]() |
|
To su ti isto vjesnici proljeća.Ko zvončići izgledaju,bijeli su.Imaš negje,mislim pod lukovice,slike
![]() Ma nisam ni ja dugo znala da se zovu drijemovac,kod nas ih zovu zvončići.
|
|
![]() |
|
Shasha što su drijemovci,(oprosti neznalici
![]() |
|
![]() |
|
Lora,sve je to još jadno.Ispred ,u kamenjaru,je još snijeg.Bude slika kad bude nešto prolistalo,procvalo
![]() Ako vrijeme ostane ovakvo,to bude jako brzo
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
a slikice, gdje su slikice.....nestrpljivo očekum
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hehehe.ma bravo Konteeeee.Viš kak žena zna kaj je niknulo uz visibabu
![]() Što se zlatoglavice tiče,njoj ne smeta ako su na hrpi,jedna uz drugu,Hoya.Vidjela si i na slikama da je to velik grm od mnoštva malih grmića. Kao što rekoh,ne smeta joj a ljepše je vidjeti kada procvate 10-15 cvjetnih stapki na hrpi nego gdje-gdje po jednu.
Ma već su i drijemovci provirili,narcise,zumbuli,tulipani......Jaglaci cvatu,neki grmić mi je već i ocvao.Nisam ga stigla slikati jer je cvao,tj.primjetila sam ga,kad je bilo pola metra snijega a bijeli cvijet ima.E ne znam kak se zove,jesenas sam ga kupila i nisam znala da cvate zimi.
Lantana,danas sam se stvarno ,onako proljetno,probudila.Vani 15 u plusu i naravno da sam morala obići dvorište i malo počeprkati.Uživala sam
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Konačno si se pokrenula.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve je počelo s visibabama....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Budi se budi i vrt i Shasha
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
izgleda da će biti hrpa kokotića
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I moja-tvoja zlatoglavica je kod mene već velika, ima i mlade
![]() Tvoj se vrt i njegovi stanovnici s nestrpljenjem očekuju.... barem ja
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |