Dorinin početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 22> |
Korisnik | |
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gledala sam već puno poštanskih ormarića napravljenih u decoupagu, ali mogu priznati da mi je ovaj za sada najnajljepši. Jesi li ga dobro zaštitila?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Drago mi je da jedna od druge preuzimamo ideje,nema granica ...a svakome je rad drugačiji ,na sandučiću jedna od mojih najdražih salveta maćuhice .Ja ih sada stavljam na dva malena noćna ormarića .Jako lijepo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Dorina divno ti je ovo ispalo.Carevo oko bas je osvjezilo ovaj sanducic.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Hvala curke kaj ste zavirile u moj komadić svijeta
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Baš su slatke ove male bočice a još slađe ovako šarene.Zavirila sam i u nekoliko stranica prije i mogu napisati samo ovo
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A Bože šta sam ja operirana od ovih bočica...ma baš sam dosadna, morat ću i ja malo proširit područje, hoću reć, raznovrsnije predmete dekupažirt.Ma uvatit ću neku bočicu, pa kako ispadne! A baš su ti slatke, ovako posebne, svaka za sebe...šaroliko društvo! Ko da gledam malog kineza, japanca, crnca, bijelca, eskima, itd...
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
samo ti Dorina radi,daj Bože još narudžbi a mi ćemo strpljivo čekati tvoje nove fotkice
![]() |
|
![]() |
|
Cure moje drage hvala vam svima od srca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
krasna reciklaza,bravooooooooooo..a etui mi je odlican,divna salvetica na njemu
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ma tko to o tebi uopće tako misli!Predobro je ali nastavi ti i sa bočicama,i to ti ide dobro!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
pa ti si naša majstorica od reciklaže......baš kad pomislim da više ne možeš i nemaš šta ti se pojavoš s gomilom novih preslatkih bočica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Lijepa kombinacija s shabi tehnikom. Bravo za tebe!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
lijepi ti je etui! Volim ove kale!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlične bočice!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dorina i ja volim sve što mi dođe pod ruku reciklirati.
Ti si to napravila sa stilom, bravo, prekrasne bočice!!!
|
|
![]() |
|
Hvala vam curke moje drage, vi ste moje motivatorice sa svojim krasnim komentarima. SVe vas
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...cure su sve rekle, pridružujem se i veselim svakoj tvojoj novoj recikliranoj boci, flašici, bilo čemu, jer ti to radiš stvarno iz duše... a naročito mi je dobra druga serija pagica
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |