Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 100>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 17:29
dobra ti ova ideja sa tanjurom, morala bi i ja napraviti takvog za sebe i muža, onda ćemo sigurno smršaviti smile195
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 17:25
hvala vam curkesmile79..........anđelka sad se dobro vidi kako izgleda to s kristal gelom,jel?........ja prala u perilicismile214.......istina samo jednom ali nisam primjetila nikakve promjena na tanjuru.......
taj sam tanjur napravila za sina.......dogurao je do 100kg......je da je 195cm ali .......pa stavim ovaj tanjur s paštom pred njega i nek jede.........garant ne debljasmile96
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 17:16
Jooooj Mare, falili su mi tvoji radvi! Krasno, pogotovo ovaj oval sa maslinama i paštom! Oduševilo me ovo sa kristal gelom. Očito to moram kupiti, dojam je fantastičan! I kažeš, perivo u perilici?
ANĐELKA
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 15:58
Hvala mare, tanjur i bocice su posebne, taj gel daje im specifican efekt, smile141smile73
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 15:52
a ovo su moji radovi.........možda sam vas malo zbunila sa stavljanjem felininih radova ali moramo si uzajamno pomagati .........
sve ovo sam radila s kristal gelom.......tanjur je stakleni ali salvetu sam naljepila s gornje strane i sve premazala s tim gelom........sjaji se kao staklo a i oprano je u mašini bez ikakvih posljedica.......
bočice za ulje i ocat iliti kvasinu sam isto premazala s gelom........s prednje strane imaju prozirni otvor da se vidi količina tekućine u njima........a na kraju sam uz njih napravila i jednu dvostruko dekupažiranu zdjelicu za masline.........naravno i ona je premazana gelom i periva.....
ovaj komplet sam s guštom radila za jednu jako dragu i nesebičnu  osobu.....

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 12:26
to što sam stavila u friško su radovi naše feline.........i u njenoj su galerijiTongue
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 12:07
draga mare,gdje je zapelo,nema novih radova ovdje,gledala sam na frisko iz.....,divni radovi,svaka cast.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 10:31
tu sam anđelka,tu.......hvala ti draga moja za ovu pjesmu-shvatit ću to kao komplimentsmile78......stigla sinoć s puta i našla gomilu pp-ova........i puno koverti sa salvetema.......
hvala svima koji su poslali salvete.......znam da je to bio dogovor ali zaista ste me jako ugodno iznenadile količinom i izborom salveta koje ste slale.....i drago mi je što sam dio ovog lijepog,veselog i nesebičnog dekupaž ženskog svijetasmile79
hvala i velika pusa drage moje djevojčice na komentarima koje ostavljate u mojoj galeriji.......dajete mi vjetar u leđa i pozitivne vibracijesmile79smile79
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 20:55
E Mare, pa gdje si ti? Gdje je nestao čovjek, gdje se skriva on smile83!!!!!!!!
ANĐELKA
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 13:32
draga moja mare cestitam na prvom mjestu . U zadnje vrijeme slabo obilazim rucne radove jer onda i mene vuce da nesto radim a  nesmijem pa tad propustam ovako lijepe radove  svaka cast maresmile141
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 07:17
danas sam uzela u zadatak pregledati opet tvoju galeriju od 1. do zadnje stranice... i nemogu se oteti dojmu da je takvom munjevitom brzinom kod tebe vidljiv napredak, usavršavanje, sigurnost i volja za rad...jednostavno... oduševljena sam tvojim radom...
čestitam ti na pobjedi i molim te, ajde mi daj na pp adresu da ti mogu poslati asluženu nagradu...pri tome, molim te, navedi par parametara kojima bih semogla voditi da ti pošaljem salvetice u tom smjeru, d ami bude lakše pri odabiru motiva...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 00:29
sa malim zakašnjenjem čestitam draga mare smile169 na zasluženoj pobjedi,a novi radovi su divni.posebno mi se svidjela kanticasmile94
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 13:51
mare kod tebe mi je problem favorizirat bilo koji rad,ali eto ipak kantica,nekako je posebnasmile141..imas fenomenalan potpis,istina zivaThumbs%20Up
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 12:18
bravo mare,meni su tanjur i kantica posebni smile94
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 10:06
Mare sve mi je divno, ali kantica je čista ljepota.smile141
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 09:52
Ti biš Mare i na vrčini napravila umjetničko djelo.Šteta da ih više ne držimo ispod kreveta.......ili možda......???
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 00:44
Lipi su jmi svi ovi tvoji radovi, svaki na svoj način, ali, nema dvojbe-kantica, sić, ili amper, kakogod, mi je apsolutni favorit!
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 12:02
Malo sam slaba na okvire (i na jos kojesta, ha, ha)... ali ih rijetko radim i zato se besrajno divim ovim tvojim... crni mi je krasan, ali nekako mi je onaj "krvav" bolje sjeo... totalno mi je izvan svih okvira (e sad tu treba nagkasak, a ne znam kako ga napisati... ali kuzis sve, zar ne) TongueWink
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 23:34
...izgleda da ti ništa od ovih ljepotana nije ostalo osim ampera draga Mare(odmah sam se sjetila djetinjstva i nošenja vode u hamperima, kak smo mi rekli u Zg)... ali neka, usrećila si toliko ljudi na sve strane, okviri su doista malo neobični, ali mi je crno-zeleni odličan, a onaj kaki mu dobro dodje kao protuteža pogotovo jer su išli na istu adresu ako sam dobro skužila... tanjur u boji ciklame majstorski napravljen, i ja sam pomislila da si one crte sama šarala, ali što je pepeljara dobraaaaa... fenomenalan izbor boja i sve skupa sa salveticom više nego odličan poklon za "starog kapetana"...više nego odlična serija radova majstorice  smile58
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 23:04
hvala vam drage mojesmile79........amperić je izgleda svima zapeo za okoWink...........pa i meni,njega sam radila za sebe i baš m se takav uklapa u prostor..........a okvire sam danas dala frendici sviđaju joj se......smile182......tanjur je moj sinko nosio sinoć svojoj frendici za poklon.,ona voli roza boju.......još samo da starom morskom vuku zvanom  "lokomotiva" smile101dam pepeljaru.......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.