Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 69> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e pa stvarno je simpa vazica i ideja za 5
![]() od materijala koji su nam pri ruci se čuda daju napraviti samo treba dati mašti na volju...bravo proljeće ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Svaka čast za vazu, super izgleda!!
![]() A za marantu držim fige ![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Proljeće dobar ručni rad
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kakva super vaza.......
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Draga moja kod tebe je sve prelijepo ne znam što bih izdvojila,ideja o teglici je savršena,a onaj plavi zumbul me je ostavio bez daha mogu samo zamisliti kako miriši.....................
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() A što se tiče tegle, u podrum, čekić u ruke, malo ljepila, malo inspiracije i eto i tebi vaze kakvu želiš.
Hoya, i ti trk u podrum i materijal pred sebe.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A vidi vaze. Ja obilazim police po trgovačkim centrima, a pločica u podrumu za bacanje. Originalno i lijepo!
Ruže napreduju !
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ruže su očito dobro zapelcane. A vaza je sjajna. Baš si prava umjetnica! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A ovako se trenutno drže moje ruže zapelcane na jesen. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lora imam udobnu za tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hoya, čini mi se da sam ovih dana najspominjanija na forumu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
krasno, počele se otvarati terase, fino sad ćemo odmarati vani
Kad završimo šetnju ostavi nam stolicu da malo odmorimo.
Noviteti su ti super
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Drago mi je da mislite da mi cvijeće svugdje uspijeva, no ja imam dojam da mi doma ne uspijeva, u biti sam sigurna. U uredu je super napredno, na terasi i vrtu također lijepo napreduje, ali doma...
![]() Vidite da svako malo nešto novoga kupujem, jer mi je nešto opet "otišlo".
A begonija, ne znam da li je posebna ili nije, ali joj je cijena bila svakako posebna
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Proljeće, ti si zaista naš vjesnik proljeća. Baš ti pristaje taj nik .
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Nije me dugo bilo kod tebe i stigla baš na otvorenje terase
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Lijep početak cvijetne sezone--Saksije su predivne,kao i cvijeće u njima!I ja se nadam da nema više zime..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |