Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne lisno dekorativne biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dracena - Zmajevac
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dracena - Zmajevac

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 34>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mrvica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 160
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mrvica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 18:39
Baš ti je lijepa Triša, bujna i zdrava! Wink
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji

dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke."

Mt, 6,34

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 10:04
fantastična ljepotica, Triša!
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 09:03
WOW Triša divna je!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 08:13

Još jedna prekrasna dracena "Song of India" novitet je među mojim dracenama. Vidjevši je kod Otok nisam mogla da je ne kupim, pa sam je lijepo unaprijed sama sebi poklonila za 8. mart. Zašto ne?

Zar nije predivna:

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 01:11
Ups kooolike su slike sorry sledeći put ću ih malo smanjitiConfused
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 01:09

ovu sam dobila kao mali pelcer skoro sasušen ali evo je raste,raste
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 00:59
mlada koju sam odlomila od stare i samo zabola u zemlju evo je super krenula

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 00:55
Ovu sam dobila prije 3 mjeseca

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 00:43
Ovu imam već 7 godina i jaaaako mi je draga.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 00:27
Zdravo dracenoljupci he hesmile162i ja vam se priključujem sa mojim ljubimicama.
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 13:53
moja je potjerala stara sto sam joj sve odrezala na svakom izboju pa dva nova pupica idu lagano.... a i mladica jedna mlada sto sam ju stavila u vodu je istjerala tako da sad imam viska :D staru cu ostavit a ovu mladu neznam vidjet cu jos ako nece niko od mojih onda cu je prosljedit kad se malo ukorijeni bolje
Per aspera ad astra.

Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 189
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 14:06
moja je dracena isto gotova....ostala mi je na hodniku i smrzla se. prekasno sam ju unijela unutra   

probala sam ju spasiti ali je popucala na svim djelovima. sad sam stavila u vodu one vrhove s još tih par listova...ali sumnjam....

donji dio biljke je pukao čim sam ga taknula.

a tako sam voljela to drvce   
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 23:30
eh i ja sam imala nedugo  ranjenu dracenu (pala je slucajno pod skare moje kceri )mladicu koju je cviknula stavila sam u vodu i tjera nove listove ko luda cak razmisljam da ju ostavim tako i stavim samo u neku epruvetu ,a na mjestu gdje je cviknula ovu sad su potjerale 3 nove grancice.
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 12:36
a jesam odma sam posadila valjda ce se primit nesto... ili ce stara potjerat opet...
Per aspera ad astra.

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 23:43
Te mlade izboje samo odmah posadi u zemlju.Ja sam ih valjda 100zapelcala tako i svi su se primili.Staru ostavi,bude ona potjerala.Meni, zbog suhog zraka zimi,isto znaju listovi požutiti i otpasti.Trebalo bi je orošavati.
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 09:43
moja je isto gotova... tj poceli su joj listovi smedjiti zutiti ni ja sama neznam sto sve nisu a kako se pocela  granati otkinula sam dva izboja mlada pa cu vidjeti hoce li sta biti od njih... a staru sam porezala skroz pa cu ostaviti panjic mozda sta potjera opet...

to ti je car roditeljstva sve ostalo oko tebe krepava dok malac raste... LOLLOLLOLLOL
Per aspera ad astra.

Na vrh
Brbe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Brbe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 13:48
Dracene inače ne vole biti na propuhu niti prevelike razlike u temperaturi....
Šteta je več učinjena i sada jedino što preostaje je čekati i vidjeti dali će se oporaviti i dali će odbaciti koji list...Unhappy
Na vrh
mars_zg View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mars_zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 10:43
hitnu pomoc vas molim!!!

neki dan sam (kakva budala) odlucio provjetriti stan, a vani je bilo jako hladno i jedna dracena je bila direktno na propuhu i sad joj je dio listova oronuo, kao da se susi iako su listovi jos uvijek zeleni. i listovi i stabljika izgledaju smrznuto...sta da radim da ponovno bude ona stara

imam dvije dracene u stanu i druga izgleda isto kao i prije
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 16:14
onda ti nju lijepo presadi u manju i vidjet ces dal ce biti napretka za koji tjedan.Puno ljudi misli da ako biljku presadis u veliku posudu da ce ona bolje rasti al tu grijese jer vecina biljaka onda raste u korijen a ne u stabljiku i tu onda dolazi do propadanja biljka.Kad se biljka presađuje najbolje ju je presaditi u teglu 2 do 3broja vecu od te u kojoj je do sad bila tako ona ima mjesta dalje za rast a opet nije previseWink
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 14:48
Rosa ova ti je možda BINGO ! Posuda je veeeeeelika ! Možda je to to!Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.