Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 208209210211212 370> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I moja, i moja....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Moja duševna hrana je prošetati tvojim raskošnim, rascvijetalim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
buni se koliko hoces al jesi cvjetna kraljica
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod tebe naprosto nema perioda bez bujnog cvijeća! Kad god poželimo "komadić ljeta" treba svratiti u tvoj vrt!
![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
u tvome vrtu je sve za izlozbu od kuce do cvijeca i kamena cak ...prekrasno je ...uzivam
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok
![]() Triša i Niho opet pretjerujete ![]() ![]() ![]() Lora znaš da je i meni viburnum drag pogotovo kad cvjeta, na starijoj biljci nekad znaju biti plavo-ljubičaste sjemenke i cvijet zajedno, ali neznam zašto kod nas ljeti oni izgube malo boju, listovi im postanu nekako bolesni i nakon kiše imaju neki neugodni miris, inače se super za živicu. Baš ti hvala za infomaciju da su ovo hemerocallis, samo gledala sam malo po forumu, pa to će biti veliki grmić, a ja ih posadila u malu jerulu ![]() SilveK baš mi je simpa ovaj procjepak, a i drijemovac mi izviruje iz zemlje... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kod tebe kao da je neko drugo godišnje doba, sve se tako divno šareni, a ja opet u minusima
![]() Ono plavo je procijepak, i ja sam ga nabavila kod Shashe ![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Fantastično nemam rijeći više eto pridružujem se triši i njenoj Kruni koju ti daje ali ja sam to odavno rekla da si je davno zaslužila draga moja-..i grčki olijander sad možeš ošišati ostavi ga od zemjle 10-15 cm-da pusta mladice
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Lantana, več sam rekla bacaš me u očaj to ljepotom. Sve ti je super, no za sada izdvajam viburbun timus
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To je više nego kraljevstvo, pa moja Lantana ti si zaista "cvjetna kraljica" ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kakav lijep šareni dan je bio kod tebe! Sve ti krasno cvjeta
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baka znaš kako mi se sviđa ova photinia, sada je na terasi, ali čim ozdravim ide u zemlju u najgornji vrt pokraj ruža i ostalih ukrasnih grmova.
Bila sam malo vani, i odmah mi je bolje, mislim u glavi ![]() ![]() Ruže sada u vazi ![]() Malo cvjetova iz vrta na mikro poziciji Frezije tako lijepo mirišu ![]() Zimski jasmin još cvate ![]() Ružmarin ![]() Ostić, neki roza ![]() Narcis ![]() Gillardia ![]() Viburnum tinus ![]() Kalanchoe, cvate već tri mjeseca ![]() Margareti se već ne vidi lišće, cvijet do cvijeta ![]() Njevica polako prolazi, ali ona je dala svoje ovu zimu ![]() A sad malo neki novi i neki što su došli iz kontinenta Kukurijek je napravio neku kao mahunu, što je to? ![]() Ovo mi je Shasha prošle godine poslala i evo procvalo (zaboravila ime) i onaj drugi drijemovac izlazi ![]() Hauchere se dobro drže ![]() ![]() Ovo mi je novi cvijet, ako se ne varam to je Hemerocallis, vidjet ćemo kad procvate ![]() ...i još jedan prođe dan... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lantana imaš zbilja stila. Ona Lorina ph
![]() ![]() Lani sam vidjela taj grmić prvi put i zbilja je zanimljiv, ali ti si pokazala da je i smještaj jako važan!
Slika s dugom je
![]() |
|
![]() |
|
Ma baš si me nasmijala Mari, jesi vidjela kako sam se "žrtvovala" za ovu sliku s dugom
![]() ![]() ![]() Hvala svima, nadam se da je i kod vas danas sunce i da uživate. Vidimo se navečer. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Pretpostavljam da ti je ovako oblačno bilo i u glavi ( od sinusa) , ali duge su prekrasne. Nadam se da ti je danas bolje.
Slika je lijepa.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivne slikice, tvoj vrt živi cijelu godinu - a moj kontinentalac prespava par mjesecu u duuuubokom snu. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ne na kišu bez kabanice
a za ljubav ja dala bi sve kaže ona tako si ti za nas slikala dugu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Poklon od Lore je predivan..duge su baš super..Želim ti da brzo ozdraviš..Idući tjedan šaljem cvijetak, vjerovatno u pon..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 208209210211212 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |