Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 85> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To su moji novi radovi, stavljala uz asistenciju porf. Kontesa i asistentica Sara. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Koja raznolikost i mastovitos radova, svaka cast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj ženo, spavaš li ti ikada, pa radovi su ti svi izvrsni, ne može se jednostavno ništa izdvojiti, bila bi to nepravda, srdaćan pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mslo se moraam odvrijedniti, imam neki drugi posao, ali valjda cu stici i nesto napraviti.
Puno hvala svima koje me hvalite, ali ima jos puno toga da naucim. ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Tatjana,bas te vrijedni,toliko toga lijepog ste napravili.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Radovi su ti predivni, posebno ova jaja . Jesi piliće radila sama ili sei ih kupovala
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Tatjana,kako sam ja još početnik u decoupageu,morala sam se vratiti puno stranica unatrag da vidim i naučim štogod, i jednostavno sam zapela na tanjurima(plavo-bijelim).
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Jako lijepo...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
navratila ja malo kod tebe u galeriju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
đurđice ipak vode u ovoj teškoj dvojbi
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
pa da jesi majstor jesi u tako kratkom roku toliko toga svladanog svaka cast radovi su prekrasni al pisanice su mi fantasticne
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Cure moje hvalite me kao da sam najveci majstor, a ja tek na pocetku, kad gledam druge radove onda mi padne mrak na oci, jer bi htjela sve nauciti a to ne ide tako
na brzaca. Hvala |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Tatjana B. oduševljena sam s tvojim radovima, sve mi je lipo
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
tatjana jaja su prekrasna,ti si turbo žena........posebno mi je lijep kompletić s đurđicama......a i vješalice će lijepo ukrasiti neki ormar........vidim da si kupila kantice,i ja sam uzela jednu kad već nije bilo tanjura........
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
iz pregršt lijepih radova izdvajam pisanice pogotovo one sa košaricama .
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tatjana bravo!!!
Sve mi je lijepo, ali ipak izdvajam jaja, super su ti ispala.
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Ovo sve uskrsno mi je fantastučno...stalno ponovo gledam...prekrasno!!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ova jaja s korpicama čista romantika i čista petica.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tebe nema, a onda bum. Sve je prekrasno, ali nekako si mi jako zaokupirana jajima - valjda zato što je Uskrs blizu Vješalice su predivne, šteta što se na njih stavlja roba, pa se ne vide. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
meni je svako jajce lijepo na svoj način ali moj favorit su oni mali zaljevači preslatki su mi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |