Pordenone sajam cvijeća-slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za kraj sam ostavila orhideje, bio je poseban paviljon samo za njih...... Specijalno za našu Lanu...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neka posebna vrsta crnih orhideja
![]() ![]() Gazebo sa orhidejama
![]() ![]() ![]() ![]() Izložbeni aranžmani.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I to je to....nadam se da ste uživali...... ja jesam.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovu sam neobičnu biljku prvi put vidjela, dosta su ju ljudi kupovali, kad sam pitala prodavača kako se zove nije znao....netko sa foruma će sigurno znat...
![]() Samo za Tiju (znam da voli kukurjeke)- bilo ih je stvarno predivnih
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Proljeće ![]() Specijalno za Niho - tvoja je ipak najljepša
![]() ![]() Razne figure
![]() Sjemenje gomolji i sadnice....
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Cure svaka čast,puno vam hvala na predivnom izviješću.Uložile ste puno truda i volje da nam sve to pokažete.Hvala!!
![]() |
|
![]() |
|
Sad mogu krenuti i sa cvijećem....
Cvjetni aranžmani.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
A ovooooo, sve od čokolade.......
![]() Žlice, vilice, ribeš, razni alati( vijci, matice, balinjeri, klješta...), škare, telefoni i stare pegle, moka za kafe, lokoti.........
Zapamtila sam da je najjeftiniji komad npr. vilica koštala 6,00 euro
![]() ![]() Štand sa igračkama od tkanine koja je punjena kao onim sitnim kuglicama kao malo grublji pjesak....i tu sam se malo više zadržala
![]() ![]() ![]() ![]() Malo modne revije - od kupusa i zelja
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Na drugo mjesto sam stavila "vrtne kuhinje"
![]() ![]() ![]() ![]() Bilo je i puno štandova sa drveninom, ovaj me je posebno oduševio, ovaj je barba izrađivao runoliste
![]() ![]() ![]() Tu je bio i prvi model perilice za robu
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Evo da se i ja pridružim curama koje su stavile subotnje slike sa sajma.... La bottega di Betti - trovina Betti (iz pokrajine Emilia Romagna) Prvo što me je oduševilo i za mene najljepši uređeni prostor na sajmu zato stavljam slike na prvo mjesto. Tko ne bi poželio u vrtu ovakve volijere, kućice (gnjezda) ili hranilice za ptice..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Volijera
![]() Kućica-gnjezdo
![]() Hranilice
![]() ![]() ![]() Mogu poslužiti i kao ukrasi (zdjele)
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prekrasne slike.
Eto cure, vi ste bar malo uživale u ovoj cvjetnoj ljepoti u živo, a mi uživamo zahvaljujući vama.
|
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Da, po 0,80 eura, ko što sam i rekla, cijene su varirale i trebalo je baš "otkrivati". ![]() |
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Allo Zrinka, da li ja to vidim primule po 0,80 euro.
Kuda sam ja prolazila bile su 2,00 euro i baš smo njih komentirali u busu
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ma tu sam tu........ gledam slikice i drago mi je da će moje slike biti potpuno drukčije od ovih od Bubice, tako ćete moći više vidjeti. I ja sam bila sa Rolli tours, nama je bilo prva liga.
Sve je točno što kaže Bubica, sve je dosta skuplje nego kod nas i mogu vam reć da su bunkeri od buseva bili prazni.....tu i tamo koja veća biljka kao mimoza, kamelija ... i ništa drugo posebno.
Moj ulov je bila samo šatirana kamelija i ništa drugo, tj kupila sam dvije ali jedna je naručena i sutra ju nosim gđi koja ju je naručila.....
Znam da vam izgleda nevjerojatno da sam došla doma samo sa dvije kamelije ali cijene su stvarno katastrofa i sve to isto mogu kupiti i kod nas po normalnijoj cijeni. Evo npr neke cijene:
Jaglaci koje mi kupujemo po 5,00 kn tamo su 2 euro
Tratinčice ista priča
Paketići sjemena 2-3 euro
Sadnice ruža,one klasične pakirane u kutiji 10 euro, kod nas ih kupim 15 -20 kuna
Clematisi i te razne biljke koje se kupe u kutijama sve po 10 euro - unutra nemaš šta vidjeti
Kamelije od 8 euro najjeftinije do cca 25-30 euro velike ali prevelike za nosit doma. Moje su koštale 13 euro ali su stvarno bogate i dosta velike, mislim cca duple od onih u Baumau
I tako, sve u svemu ja sam zadovoljna, vidjela sam puno lijepih stvari i napravila sam vam puno predivnih slika, sutra stižu, kupila sam ono po šta sam išla i odlično, da bi išla druge godine to sigurno ne.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ja sam također, po prvi puta, imala prilike posjetiti ovaj sajam cvijeća. Dojmovi su odlični, ali kako je i sam administrator rekao, vrijeme koje agencije namjene od 2-3 sata razgledavanja je stvarno premalo. Bilo je devet paviljona ukupno, u kojima su naravno cijene varirale. Ono što bi ja izdvojila, da se najviše kupovalo, su kamelije (8-8,5 E) , bugenvilije (svih boja) po 10 E, mimoze 10 E, dosta agruma ( mandarine, limuni) po 10 E, sukulenti svih vrsta po 5 E, ko i orhideje kakve još dosad nisam vidjela. Meni osobno, se dojmio i bonsai kutak gdje su izlagači pred posjetiteljima oblikovali bonsai žicom i orezivali, nisam dosad to imala prilike gledati uživo. Iskreno, nisam znala da se smije uzimati cvijeće i sjeme, zbog granice, ali sam ostala ugodno iznenađena, iako nikad ne znaš do same granice kako će to završiti. Od silnog uživanja, slikanja, vrijeme je proletilo za tren, na kraju sam se počastila bijelom kamelijom, i malo lukovica sam pokupovala za prijatelje. Stvarno bi bilo lijepo, da se sljedeće godine organiziramo i odemo svi zajedno.
![]() Uživajte sad u slikama.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasne su sliko.
A gdje je Korijenko i njezine sličice? Ostala u Pordenone? |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasne slikice Bubice. Vjerojatno neću ići ove godine, pa mi je ova šetnja s tobom bila prava uživancija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala što si slikice podijelila s nama! Za nas koji nismo bili..........
|
|
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
.
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasno!!!!Hvala na foto-raportu,ima krasnih ideja za uređenje i izradu.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bubice bravo i hvala za slike. Dado a i ti staviš koju? Sad još čekamo od Korijenke, pa ćemo imati osjećaj da smo i mi ostali bili tamo. Da je skuplje vjerujem.Jer kad krenem po kavu i ostalo u Trst u Giuliu tamo prolazim kraj jedne velike cvjećarne,i stalno zastajkujem i moram reći da je sve dosta skuplje, od malih vazica s kalanhoama pa na dalje, nego kod nas. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |