moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 38> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naša pink ledi, je ledy u plavom, isto tako savršena kombinacija, plavo-bijelo. Draga slike su predivne, ne volim snijeg, ali kad ovo viim poželim biti s tobom kraj šparheta i gledati van kroz prozor tvoje ljubimce kako gore zaista uživaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
a sad malo Opatijskog vrta...
![]() pogled kroz kuhinjski prozor
![]() palme, časna riječ!
![]() i ovo isto
![]() još malo
![]() cvjeće u tanjurima preživjelo!
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
još malo vikendice...
![]() pogled kroz prozor
![]() naslijeđeni bor
![]() Lovro, srebrni bor, naše djelo, ljubimac mog MM
![]() brajda pod snijegom
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga Hamara pa bome ima ga i kod tebe jako puno-baš je dosta napadao--e samo izađi sad van-ili ti je lijepše slikati kroz prozor-hahahah-
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Znači bilo ga je skroz do mora.... ja sam mislila da smo samo mi "gornji" zameteni
![]() Već ga je više od pol otopljeno, neka,neka.....u GK neka bude još ovaj vikend da se ti i tvoje "bebe" nauživate a onda "na planincah sončece sije" i da nam bude lijepo proljetno kad se skupimo kod tebe
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
hamara, ni ja ne volim snijeg, ali ovo si nam predivno dočarala!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Snijega k'o u priči!
Lijepe su mi ove slikice iz Opatije, ali prava stvar su slike iz Gorskog kotara! To mi je nešto pre, predivno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme hamara, malo sam uspjela pogledati i ostala sam kod tebe u vrtu. Malo je reći da sam se oduševila svime. Ružama, palmama, campanulama a tek onaj stol i stolica....uh kako bi mi tamo sjela jedna kavica.....
Sutra idem opet iz početka.....
P.S, jednostavno sam ostala bez teksta, pa valjda pišem nesuvisle rečenice....
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Konačno si odlučila podijeliti sa svima tu ljepotu. Ne znaš koji dijelovi su ljepši: Gorski Kotar ili Opatija. Ja, Korijenko, ovaj put ga je muški napadalo do mora. Da ne bi netko mislio kako je Hamara negdje na Učki! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i meni se dopada da gledam kroz prozor,vise mi je preko glave ovakvog vremena
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Prekrasan vrt, divno cvijeće, kamen, a tek ona klupa za odmor.......
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da nije palmi mogla si nam Opatiju uvaliti pod Gorski Kotar
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Hamara, ovo je vrijedilo ovjekovječiti... Tko zna kada će se opet takve slikice u Opatiji moći vidjeti! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prava bajka u dvorištu, prekrasno za vidjeti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Snijeg do grla kako god okreneš,more ili gorje!Lijepo to izgleda,ali nadam se da će Opatija ubrzo procvjetati,a u gorju uživaj u snijegu
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasne slikice iz tvoje vikendice, divota od snijega, ali ja bi ga vjerojatno odgledala samo kroz prozor brrrr
![]() Nisam mislila da ga je toliko napadalo u Opatiji
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tko bi rekao da između goranskog i opatijskog snježnog ugođaja nema neke velike razlike - na slikama naravno. Goranska stvarnost je ipak malo drugačija od opatijske.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga moja pa kako si mogla pozirati bez svjetski poznate pinky jakne?
![]() vidim opako se hruštimo za proljeće u viksi ![]() ali ne mogu otići, a da ne pohvalim onaj nježni amarilis jer stvatno je nježan i poseban ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hvala curke, sutra opet krečemo na snijeg, ma tu se otopio pa moramo, a sad se već polako i ja nadam da je to kraj... volim ga, al sam ga se ove godine zbilja nauživala! osim toga i ja se veselim našem okupljanju, nadam se da če4 nas biti sa svih strana! a tko želi imat če priliku za krasne šetnje kroz šumu.
Proljeće, kave uvijek imam, klupa je tu, kad god hočeš naleti!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne slike Hamara, posebno one na kojima je sunce, palme pod snijegom su super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |