Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 165> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovaj mali raj ostavio me riječi, ali s kompleksom! Pa ja ništa ne znam..
![]() Ali već se zamišljam ovdje ![]() ![]() s milion pitanja i još toliko želja! Koje je ovo prelijepo drvce s crvenim cvijetovima, desno? U ovom vrtu sam jutros od 5 sati, stalno se vraćam na neke stranice, ni sanjala nisam da će u podnožju Bilogore uspijevati oleandar??' Ruže su ti prelijepe, hibiskusi ufffff, Ornithogolum - nisam znala ni da postoji, a tako lijep ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje curice hvala na posjeti i lijepim riječima za moje ljubičice
![]() misty-da ...drago mi je da ti se sviđa moja terasa ...nadam se da će se vrijeme uskoro proljepšati pa da možemo popiti kavicu.. Oleanderi ovdje lijepo rastu preko ljeta samo ih u zimskom periodu moramo staviti u hladan ali zaštićen prostor gdje se ne smrzava naravno mora biti i svjetao ... |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Misty- da kada budeš na ovoj terasi, popij jednu kavicu i za mene please.
Zaista se vidi koliko ljubavi naša bromi poklanja svakom cvijetu.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
draga Sara moj Cezar je pažljiv on nježno i pažljivo maše repom...do sada nije ništa stradalo...a da nešto i otkine odmah bi to iskoristila za pelcer
![]() drage moje Proljeće i Niho slobodno dođite vidite da ima mjesta ![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
vidim ja da će na terasi biti velika gužva pa da se predbilježim na vrijeme... sve ti je prelijepo kao i uvijek...
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prekrasna terasa,prava za uživanje(merak) za (akšamlučenje)sjedenje sa rajom uz iče,piče i pjesmu
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
![]() |
|
novo procvijetala kalanhoa
![]() ![]() ![]() i lantana stablašica ![]() malo adeniuma ![]() bijela ruselija...flavia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
I šta da kažem -ma predivno i to je malo reći ali stvarno svaka biljka koja cvijeta je prekrasna
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Divne divne ali divne afričke ljubičice draga.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zar bromelija kod tebe nema snijega?
prava sretnica!
![]() Ljubičice su jako, jako lijepe!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvijeće
![]() Koja ti je ovo zadnja biljka što liči na hostu? |
|
![]() |
|
drage moje svima jedna velika
![]() smrcko to je jedna od calatea...jako zahvalna biljka |
|
![]() |
|
evo i točan naziv - calathea orbifolia
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bromiii pa jel ta lantana stablašica sada cvate kod tebe?
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
to se i ja pitam...ali uvjerava me lantana da će cvijetati i na ljeto
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lantani treba vjerovati kaj ne?
![]() ovo će biti jako lijepa cvijećka |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kontesaa je ko nevirni Toma
![]() Bromi kad ocvate onda je malo oblikuj tj poreži da se malo razgrana. Kod tebe se stvarno sve prima, joj imam nešto za tebe, a tebi će se sigurno primiti... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |