Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 165> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Noviteti su predivni, bijeli agapantus bit će izgleda u svakom vrtu, baš super.
Bravo za ostale biljke, kao i za tvog sina, zna on što mama hoće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
počele su cvijetati prve proljetnice
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a gdje sam ja tu je i Cezar ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ovo je sobna lipa...koja mi je prekrasna ali sa njom imam velik problem ...puna je bijelih mušica, prskam je svaka tri dana i nikako ih se riješiti ima li tko savijet ili ću je nažalost morati baciti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sin me je iznenadio sa ovom ružom
![]() |
|
![]() |
|
najprije da se pohvalim da sam nakon dugo traženja dobila bijeli afrički ljiljan od moje drage prijateljice flavie
|
![]() |
|
poljeće- da to je sobni hibiskus i upravo ima pup, sutra će biti rascvijetan pa ga ponovo stavim....zapelcan je prošlo ljeto i brzo raste kao i svi pelcani za razliku od kupovnih kojima treba dugo da krenu jer su tretirani hormonom za spori rast
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Pa draga moja i ja sam eksperimentirala.
Kada sam vidjela da tvoja cvjeta, otišla sam u podrum i donijela jednu teglu na terasu, sada je čekam da vidim da li će slučajno prije potjerati ili će ipak biti kao i ostale...
I imam pitanje: na 54 stranici imaš crveni hibiskus dupli. Da li je kućni ili???... Budući da vidim da kod tebe cvjeta sve, nisam više sigurna koji je ovaj. Prekrasan je!!!
|
|
![]() |
|
drage moje svima jedan sunčani pozdrav...nadam se da nas više neće snaći snježna mečava i da možemo poćeti uživati u proljeću
![]() ![]() Proljeće ovu lantanu sam ostavila namjerno da vidim gdje će im bolje odgovarati jer ih imam prvi puta....i ova jedina ima lišće i cvijeta dok na ostalima nema lišća i izgledaju suho..ali ne bojim se za njih po savjetu naše Lantane..one bi trebale imati period mirovanja...ovo je bio samo eksperiment |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana (biljkica) je prava frajerica, duguljasta!! A i ruselija mi već sada divno izgleda!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bromi legendo sve je rečeno mila
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Za bromi i njeno cvijeće, a posebno za lantanu
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Lalalala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bromi, imala sam osjećaj da si stavila nove slike, i nisam se prevarila.
Vidim da se već pričalo o lantani, i dobila sam odgovore, ali me interesira nešto drugo: šta ti je ova lantana cijelu zimu u grijanoj sobi?
A calatea kažeš jako jednostavna za uzgoj? A meni nikako ne ide.
Ova tvoja je prekrasna...
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ovo je bila baš ugodna cvjetna šetnja......prvo onaj orn......nešto, pa iznenađenje - sjeme ceropegie, pa adeniumići, clivia, a onda preprekrasne afričke ljubičice. Znaš li uopće koliko boja ih imaš?
![]() Joj ruselia, kako sam bila ponosna na svoju po ljetu, ali crna je skroz na skroz
![]() Moja ceropegia potjerala 2 male grančice, baš sam sretna
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasne cvijećke. Lijepo sam prošetala, sve temeljito pregledala, sjela da se odmorim na terasu i uživala
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kontesaa je ko nevirni Toma
![]() Bromi kad ocvate onda je malo oblikuj tj poreži da se malo razgrana. Kod tebe se stvarno sve prima, joj imam nešto za tebe, a tebi će se sigurno primiti... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lantani treba vjerovati kaj ne?
![]() ovo će biti jako lijepa cvijećka |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
to se i ja pitam...ali uvjerava me lantana da će cvijetati i na ljeto
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bromiii pa jel ta lantana stablašica sada cvate kod tebe?
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |