frida - početnički vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 24> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo ti vrt napreduje,nema šta
čak je i kala procvala ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
lijepe biljčice, tulipani i viola su me posebno oduševili
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Uh, sad vidim da su mi sličice ostale malo prevelike...isprika!
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo meee!!!
Ovog Uskrsa vrt me zbilja oduševio i razveselio...baš sam po prvi put uzivala gledajući plodove svog truda...znam da nije nešto preatraktivno, ali ja sam presretna...evo sličica... sve boje mojih maćuhica koje se i dalje dobro drže ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...pa sve boje mojih ostića ![]() ![]() ![]() ...pa boje tulipana ![]() ![]() ![]() ...frezije između lavandinih grmića ![]() ![]() ![]() ...anemone su tek počele ![]() ![]() ...frezija u društvu nevena ![]() ..ljubičasta viola u društvu istih tulipana ![]() i na kraju malo detalja ![]() ![]() ![]() ..ispratila me kala sa svojim pupom ![]() ..nadam se naći je procvjetanu kad se vratim za vikend... Zahvaljujem se svima Vama - društvo moje najdraže na poklonjenim cvjetićima koji su se evo pokazali... ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
proljeće se budi, prekrasno, što će tu još svega biti
![]() ![]() A onaj bijeli mali čupavac je prekrasan.......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mari, moram priznati da mi to baš i ne uspijeva...
Imam nešto boba, kaže dragi da je vidio male mahunice na njemu, imam i češnjak koji dobro raste, nešto malo blitve, cikorije i špinata..ali, ništa za hvaliti se... ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
čekam da vidim kad ćeš početi sa sadnjom povrća
![]() |
|
![]() |
|
Ha, jesi je vidila,shasha, kako se šepiri...ne mogu dočekati ove praznike da odem doli pa da sve malo sredim...samo bojim se da ce me MD upregnuti škarati masline pa onda malo vremena ostaje za cvijeće...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sad raste sve ne iz dana u dan nego iz sata u sat,naočigled(i kaj mi onda neko veli ,podrugljivo, da vidim kako raste trava,pa naravno da vidim kad brzo raste Ovi niski tulipani su mi posebno medeni.Meni su isto procvali dans ti niski prošarani.
Ja krećem u potragu za bijelom forzicijom,da nebude usamljena žuta
![]() |
|
![]() |
|
Dragi je bio na otoku sam i jedva sam ga umolila da mi uslika što je novo procvjetalo u vrtu...slikao je mobitelom i ne baš pod valjanim kutom, ali bolje ikako nego nikako.
Forzicija nije procvala prošlog vikenda, ali zato ovog jest ![]() i neki tulipani stavljeni jesenas su promolili glavice...izgleda da su šatirani žuti s crvenim ![]() Jedva čekam drugi vikend pa da ja to ljepše uslikam! |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Pecika ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
Ovo je doista prekrasno.ova crvena zemlja mi nekako da je poseban stih
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Frida, lijepo je biti u tvom vrtu kad je proljeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Napokon proljeće!!!
![]() viola je procvjetala ![]() tulipani još nisu ![]() ...malo sam oplijevila travu oko čuvarkuća ![]() ...maćuhice se još drže ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kako ti je frida draga prelijepo--a joj a ja pod snijegom
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hja, Frida, tako je to. Sad nas "nebo" zalijeva a kad bude ljeto vapit ćemo za kojom kapljicom. Ipak i u tvom vrtu ima lijepog cvijeća, evo ljubice vjesnik proljeća a slažem se s Hoyom, ovaj bijeli dlakavi cvijetak je trenutno najslađi u tvom vrtu! |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepe su ti žute "donatice". Tebi su bile u najljepšem cvatu kad sam ja moje sklonila. A ovaj cvjetak na kraju je presladak!
|
|
![]() |
|
A ja sam jedva dočekala sunčan dan da mogu u vrt
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |