Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125> |
Korisnik | |
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na ove prekrasne fotografije može se reći samo |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja podzravljam ljepotu tvog vrta i isčekujem odgovore na silna pitanja dragih mi forumašica - gdje je ta ljepota, sve to kod tebe raste, jesi li On ili Ona???
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Dobrodošla Muhlenbergia,i ti i tvoj vrt!Jako mi je drago da se pojavio još netko tko,čini mi se,i voli i poznaje biljke,a još i talenat za fotografiju!
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Pecika ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
Ovo je doista prekrasno čak ljepše i od zagrebackog botanickog vrta...svaka čast na slikama.prekrasnoooo!!!!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() Kad ih Antun vidi onesvjestit će se.....
![]() U tvom vrtu će Lora biti "svoj na svome", sve pišeš latinskim nazivima
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Gdje ti živiš da u ovo doba možeš pokazati tu ljepotu. Predivan vrt, bogme i za moju dušu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
U ovaj sam se vrt zaljubila na prvi pogled. Muhlenbergia bit ću ti stalno tu u razgledanju. A i već po nekim postovima sam vidjela da si stručnjak za trajnice pa se jako veselim i tebi i tvom vrtu.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivne biljke..jedva čekam nastavak
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i mene su razveselile ,mada kod mene jos ne pada kisa
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasne slike, baš su me razveselile u ovaj kišni dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Naslov teme koji privlači!
![]() A onda galerija slika. Sve iz tvog vrta? Prekrasno.
I dobili smo još jednog znalca naziva biljki!Bravo!
![]() ![]() Već vidim da će tvoj vrt biti za dušu mnogima od nas! Dobrodoš... ao ili .. la?
![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |