LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 111> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvoja žuta carska kruna (Fritillaria imperialis) mi je jedan od interesantnijih cvijetova, a podsjetila me na moje voluharice koje su mi narančastu carsku krunu "smazale" pa ovo proljeće nije niknula.
Inače, divim ti se da u onom silnom broju cvjetnih lonaca uopće još znaš šta imaš i gdje je što posađeno. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
samo mogu da uzdišem,valjda će i kod mene štogod brzo procvjetati .sve moje čestitke za raskoš boja
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lora, di su te slike današnjeg šopingiranja, čitala sam na kavici kako ste ti i "gospon Lora" bili vrijedni.....
Ne znam da li si kad bila na "Mini farmi" u Jelušićima ali ja radije idem tamo nego u Viškovo a i u Parkovima Plus imaju predivnih ruža svake vrste od čajevki, floribundi, stablašica, pokriv. tla, svih živih "imena i prezimena" i to od Topalovića , te su meni "the best"!!
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jutros sam prvo svratila u tvoj vrt. I uživala. Sve sređeno, puno biljčica,boja...sitnih detalja koji ukrašavaju, kao oni cvjetovi klivije. A kockavica je prelijepa.Priznajem: nikad vidjela prije! Sve u svemu lijepo započet dan šetnjom kod tebe.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora hvala ti na slici baš je prekrasna fratilaria a već tako velika.Od moje još ništa, a posađena je u vrtu.Nadam se da će izniknuti možda nakon ove kiše....Stavila sam je u vrt jer sam lani u Studenoj vidjela jednu prekrasnu u vrtu, pa se nadam da će i u mom vrtu izniknuti jedna isto tako lijepa samo crvena. ..
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Josipa sad kad ti je provirila ići će jako brzo, jednostavno ćeš iz dana u dan primjetiti razliku.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
drago mi je da posjećujete moj vrtić i da nadjete i nešto za vašu dušu...
![]() |
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
A baš sam ovih dana mislila kako moram pronaći sliku kockavice i onda se prošećem tvojim vrtom i ostanem očarana.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lorica, dugo nisam bila kod tebe- mislim stvarno, ne ovdje, već vidim da ima tu nečeg zgodnog, čiji bi se djelić mogao preseliti k meni.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
sprema se i kod tebe Lora prava proljetna fešta od boja i mirisa!
ja sam ove godine bila ljena što se tiće lukovica, pa sam ih sve popikala u zemlju gdje će i ostati do daljnjega, ineće jako lijepo izgledaju u teglicama!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
carska kruna je bas carska
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Krasno cvijće i sve "pod konac".
Kompliment. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lora uvijek imaš neko iznenađenje, za carsku kockavicu i cinerariu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lora ovo je nešto prekrasno, carska kockavica, pa još žuta
![]() i kišom okupana, još jednom
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hoya išla sam pogledati i ustanovila da je to bilo točno pred 5 godina 2005. Susjedi su me prijavili, ja nisam htjela jer radim za svoj gušt...
Preporučila bih ti ipak Bauhaus za grmiće, puno je veći i raznolikiji izbor.
Jagoda samo za tebe, sad sam ju slikala
![]() |
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nakon što sam prošetala tvojim vrtom uzduž i poprijeko, vidjela svaku biljčicu (ime nisam nijednoj zapamtila, znaš ti mene!), mogu ti reći da sam se zamislila na nekoliko grmića i sad znam lokaciju u vrtnom centru gdje ću se malo više zadržavati!
Vrt ti je prekrasan, rascvjetan, uredan ... Kad si ono imala najljepši vrt u kvartu?
|
|
![]() |
|
Šmrčko
![]() Jagoda lanjska, posadjena u 10 mjesecu........Dok ne izadje što manje vode. |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |