FlowerLover - vrtić |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 891011> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
imas divan rajski vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ma naci ce se mjesta!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
FlowerLover ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
![]() Da li mi netko može reći koji je ovo grmić što raste desno? ![]() ![]() Niti za ovo ne znam kako se zove... ![]() ![]() Ovo je dio koji sada imam namjeru dotjerati... ![]() ![]() A ovo je nešto sobnog bilja koje sam prikupila :) ![]() Klivija: ![]() Drvo života: ![]() ![]() Još jedno drvo života: ![]() ![]() A onda sam se jučer išla "samo malo prošetati" po vrtnim centrima s dragim i nabavila ovo: Orhideja: ![]() ![]() Hibiskus: ![]() Razno sjeme: ![]() Naravno da dok sam vidjela čega svega ima nisam mogla odoljeti i naravno da pola toga uopće ne mogu posijati u svoj vrtić, ali dobro... Budem ja već našla mjesto tome ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e ruže su me oduševile,blago tebi pa imaš mamu koja če ti dati savjete da i tvoj vrt bude tako divan, dobro nam došla
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nemam riječi na ove prelijepe ruže,nakon iskustva s maminim vrtom vjerujem da će tvoj biti još ljepši....... |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
J ja sam jedna od onih kojoj je prva reakcija bila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() Vjerujem da će i tvoj vrt biti ko i vaš zajednički(ok,ja ga bum od sad zvala vrt tvoje mame jer buš svoj imala
![]() Želim ti dobrodošlicu na forum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Dobrodošla, jako je lijepo uređen tvoj i mamin vrt. Veselim se novim slikama. Nadam se da ćeš nam se pridružiti na kojoj Varaždinskoj kavici pa da se upoznamo
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
dobro nam dosla (pa mogu reci)susjeda imas predivan vrt ,vidim da ti i mama jako volite ruze .Vjerujem da ce i tvoj vrt izgledati ovako predivno kao ovaj zajednicki .
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Preprepreprediiiiivan vrt!!! Svaka čast tebi i tvojoj mami na trudu da sve izgleda tako besprijekorno.Ja sam se par puta vraćala na neke slike jer prosto nemogu povjerovati svojim očima da nešto ovako diiiivno postoji.Suuuuper i samo nastavi sa slikicama i jedva čekam i tvoj vrt!
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Dobro nam došla i vjerujem da ćeš nas uskoro iznenaditi i sa svojim vrtom koji će, ne sumnjam, biti barem jednako lijep kao i ovaj kod mame.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
FlowerLover ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
Puno Vam hvala svima, bas ste me razveselili
![]() A što se biljčica tiče, bilo bi lijepo da ne moram sve kupovati, pa ako imate viska, ja se sigurno necu ljutiti ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svih si nas ostavila bez teksta. Stvarno predivne slikice, vidim da su od maja, a maj je uskoro, dakle ponovo ćemo vidjeti svu ovu ljepotu, sada shvatila sam od tvoje mame, a radujemo se tvom travnjaku i onome što ćeš tamo smjestiti.
Dobrodošlica iz Rijeke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ako trebaš nešto javi.... dobacim ti kroz prozor
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ej još jedna
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |