Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 85> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga "jojca" su ti jedno ljepše od drugog, svaka ti čast. Ti si živa volja...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Osim što imaš umjetnički dar još si i čarobnjak s vremenom, da to sve stigneš.
Prekrasni radovi!
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
pisanice su ti prekrasne, jedna ljepša od druge
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasan aranžman, sa još ljepšim pisanicama!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
I ova "jojca" su djelo vrijednih ruku bake Tatjane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivne pisanice,a plavi tanjur je
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
koliko radova! super! |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
vidjela sam ih uživo.baš su posebno lijepa
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
evo najnovijih jajčeka iz serije Uskrs 2010.by TB:
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
plavi tanjur mi je favorit, prekokrasan je, majstorica si prava
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Puno lijepih radova. Divim ti se na tvom nočnom radu , na tvojem strpljenju i marljivosti. Sviđaju mi se radovi s frostijem, moje majske đurđice na satu (diskretno, ali taman dovoljno), pisanicama , zdjeli i na kraju ovom lijepom uređenom tanjuru. Bravo!
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ja se ženo tebi divim, ukratko - uz sve obveze baviti se još i ovim i to tako profesionalno......
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Vrijedna kao i uvjek!bravo Tatjana,puno lijepih radova a sat mi je presladak,umjeren,taman! |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Tatjana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jel ja ovde nisam dugo bila ili se ovde radi u 5.brzini?! Ovo se zove vrijedne ruke, da, da!
Puno, puno lijepih radova-one pisanice, joj posebno onaj komplet s đurđicama-fantastičan. Što volim te đurđice! ![]() Ovaj sat mi je super-jednostavno, bez pretjerivanja, taman koliko treba! Kutija odlična ![]() Ovaj zadnji tanjur me bacio u depresiju-ma odličan je, al ta salveta...ma di je samo nabavljate, ja bi kupila cili pak! ....naravno...da ih mogu nać |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau koje vazice, prekrasno i bravo za asistentice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
netko je bio jako vrijedan
![]() sat je jako lijep, jednostavan ali više mu ni ne treba. baš mi je taman!
i plavi tanjur.... i kutijica s ružama.... i ona vazica sa frostijem(?).
bravo TB
![]() |
|
![]() |
|
krasno, posebno sat i ovaj plavi tanjur!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |